happinspiration

‘Strong is the new skinny’
– vel, jeg foretrekker at ‘god helse is the new happy’. Ref. I know I’m beautiful but I’m feeling fat.

‘Vær den beste versjonen av deg selv’
– førstemann til ‘den lykkeligste’ i stedet!

‘Skinny girls look good in clothes, fit girls look good naked.’
– men de vakreste er de som smiler <3

‘No excuses’
– nei, trenger ingen unnskyldning for å droppe treningen i dag (heller) – jeg gidder bare ikke… Hvis trening ikke gjør deg lykkelig, hvorfor la deg presse da? Tren for helsen din sin skyld, og den trenger du ikke skylde mer enn et par timer i uka – kanskje! Jeg vet ikke, jeg kan ikke trening…. Men jeg kan lykkelig, og det er IKKE fem dager i uka for meg.

‘I will look so good in 2013’.
– good for you, I’ll just stay happy.

Gjør kamprop om til gledesrop, og spis, elsk, lev! 


ph_priv, in a lagoon close to Jericoacoara, Brazil

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *