23 horas ônibus


ph_priv

Forlater mitt nyeste rede, igjen! Fuglen må fly videre. Har fått så mye kjærlighet (og mat!) her at jeg nesten kan leve på det helt til jeg kommer hjem til min egen familie. Og det selvom de jeg bor hos ikke snakker engelsk! Det er nok fordi klemmer, smil og varme er et globalt språk. Nå skal jeg pakke sekken og gjøre meg mentalt klar for 23 (!!) timer på buss! Heldigvis har jeg fortsatt én bok igjen å lese, av det bokpåfyllet mamma sendte til meg i Los Angeles. Vakkert nok valgte jeg å spare Reisen hjem til sist, det passer så fint å lese den nå som jeg snart legger ut på min egen reise hjem. Må stikke! Neste og siste karnevalstopp er Rio de Janeiro!

Åja, forresten. I morgen stenger avstemningen om hvem som skal bli Årets blogger i Vixen Blog Awards, før det avgjøres på selve prisutdelingen 18. februar. Stakkars mamma fikk enda mer hetta når hun så at kleskoden var «faboulous», haha! Vi er jo ikke sånn! Uansett. Dere kan gi deres stemme til den dere vil at skal vinne her! Tusen takk til dere som allerede har stemt, og for at dere fikk meg både nominert, til semifinalen og nå til finalen! Jeg kommer ikke over det. Jeg har kapret de beste leserne, å se på finalistene er et sikkert bevis på det. Jeg har 15 000 færre lesere enn de andre, allikevel er jeg der! Det er DERE, dere! Dere løftet meg helt opp dit! Aahh!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *