sunset waves


ph_priv, Jericoacoara, Brasil

I går kveld dro vi ned til stranden for å surfe. Vel, de andre gjorde – jeg har en nytatovert bart på fingeren å ta vare på, så jeg takket meg til strandkanten og Orkideens hemmelighet. Jeg elsker den boken! Når jeg befinner meg i dette paradiset på jorden, men allikevel gleder meg til å komme hjem om kvelden for å fortsette å lese – da er det en god bok. Les den.

Etter noen timer der, gikk vi hvert til vårt og gjorde egentlig ikke noe vettugt igjen før klokken ble midnatt. Vi sov noen timer på kvelden, for å orke å være våkne hele natten, og så møttes vi for caipirinha (brasiliansk drink) på stranden da den nest siste dagen i januar ble til den siste. Etter noen timer med internasjonal mingling der (nytt kjøttdiskland: ISRAEL!), dro vi til bakeriet som bare har åpent fra 02:00-06:00 – smakte på ferske brødbiter med sjokolade (mmmm) før vi dro til dette utestedet hvor man danser forró på natterstid. Dansen er fra nordøst i Brasil, og dere trenger egentlig ikke å lære dere noe som helst, jenter, for gutta fører. Takk og pris, for jeg er talentløs….

I dag er det siste dag i Jericoacoara, og den er til for å nytes! Det må dere også gjøre, sitt ikke her og les – kom dere ute i solsk… Nei, også er dere i Norge. Sorry, my bad. Skrives senere!

Yesterday evening we went down to the beach to surf. Well, the others did – I’ve a new tattooed mustache on my finger to take care of, so I just went reading in the sand instead. After some hours on the beach, we went home for some sleep so we could manage to stay up all night. At midnight we met for caipirinhas (brazilian drink), the bakery that’s only open at night and forró dance. The dance comes from northeast of Brasil, and girls – you don’t need to learn it, ’cause the boys are leading. Luckily for me, ’cause I suck in dancing…. Today’s my last day in Jericoacoara, and I’m out to enjoy it! You too, so don’t sit here and read, get out in the su… Oh, sorry, my bad. I forgot you’re in Norway. :)) Later!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *