sippin’ a coconut


ph_priv

Og sånn går dagene i Marie Brudevolds liv. Hva skal det bli av meg…. Spontan veterinær, kanskje, kjøttmopeden (hesten) jeg red i dag kunne iallfall trengt en. Han hadde det ikke noe godt, stakkar! Og da vi påpekte at han haltet og hadde det vondt til eieren, svarte han bare at det var hans måte å bevege seg på, «den dumme hesten». Håper «den dumme hesten» drives av karma, og at karmaen sørger for å gå skyte tilbake en dag. Er det noe de ikke kan i Brasil, så er det firbeint kjærlighet! Lyden av hunden bussen vår kjørte over på vei hit også går fortsatt på repeat, til hjertet mitt sin store fortvilelse….

Men herreGUD, som jeg har savnet å ri! Det er uten tvil en av de hobbyene jeg håper jeg får tid til å ta opp igjen når jeg en vakker dag kommer hjem igjen. Jeg har ikke vært i stand til å drive på etter at vakreste Diiwa, min arabiske drøm, døde for noen år siden – men jeg skjønner jo nå at å være kjøttmopedist fortsatt er tingen for meg. Det fineste stedet å se verden fra, er mellom ørene på en hest, så Skjæløystallen – hold av plass til meg!

Mamma, stakkar, ble forresten livredd, da jeg fortalte at hun må dra på prisutdelingen for meg. Så nå må dere stelle pent med henne, og sørge for at hun ikke må dra dit for å komme tomhendt hjem igjen! Neida! (Joda) Nå skal vi ned og surfe, så vi skrives senere, kjæreste! Og TAKK igjen, det har fremdeles ikke sunket helt inn at dere har gjort meg til en jævla finalist! Seieren følte jeg allerede ved nominasjon, så hva jeg skal føle NÅ… Det ligger utenfor min rekkevidde.

Hjerte Tarm

19 kommentarer

 1. Mariann

  Hahahah! Jeg gir meg ende over, over metaforene dine.. Kjøttmoped! Hahahah!
  Men serr, hest på strand.. Høres ut som en klassisk klissefilm!! Og jeg liker ikke så godt hester en gang! Men det er noe med å kunne si at det har jeg gjort! Hmm.. Føler jeg undervurderer hester..

 2. Stine Lind Hjemly

  Måtte jo nesten stemme på deg, for du fortjener virkelig den prisen 🙂
  Du har ikke bare formidlet hverdagen din som en hvilken som helst annen blogger, for du har faktisk tatt med deg alle leserne på en reise rundt jorden!
  Jeg vet ikke om noen andre bloggere som har gjort det, og det er nettopp det som gjør bloggen din verdt å stemme på 😉

 3. Du MÅ ikke skrive at dyr har det vondt, da får jeg ikke sove i natt.
  Jeg er sånn. Jeg benekter realiteten og om jeg UHELDIGVIS kommer over noe vondt dyreplageri så tenker jeg på det i ukesvis. Har vært slik siden jeg var liten. Huff.

 4. Åhh, fine Bilder!

 5. Uff, skjærer litt i hjertet mitt også – stakkars dyra:(
  Men det så helt fantastisk ut å ri der, som i en drøm! Du får fortsette å nyte dagene, selvom jeg ikke tror du trenger noen påminnelse om det, du er jo så flink til å utnytte dagene og virkelig «make them count» 🙂
  Og gratulerer med finaleplass! For min del var det ingen overraskelse:)

 6. christina

  kjøttmoped hahahahaha, morsomste jeg har hørt på leenge:) Ler ennå haha:)

 7. Hahahah, KJØTTMOPEDEN! Prisløst! 🙂 Er sikker på at moren din blir behandlet som superstjernen hun er, det er jo Hællæwood hun kommer fra, after all!

 8. Hei!
  Jeg har skrevet et innlegg om blogger som inspirerer meg, på min egen blogg. Der i blandt er din blogg. Jeg har linket bloggen din, lånt noen bilder og skrevet en kort tekst om deg og bloggen din.
  Jeg ville bare si ifra, slik at du vet at jeg bruker bildene dine. Og om du har noe i mot at jeg skriver om deg og bloggen din eller bruker bildene dine, må du bare si ifra! (:

 9. Selvfølgelig gir æ dæ (atter) en stemme! Ingenting stygt om de andre, men det herske ikke tvil i mitt hode; du skal vinne! <3 Du kalles ikke Supermarie for ingenting.

  I andre nyhete så kan æ melde om at IDAG fikk æ en telefon fra Forsvaret. (Hjertet mitt gallopere bare æ skriv det ned). Etter massevis av måneda, papira hit og dit.. har æ ENDELIG fått bekrefta at æ skal tilbake igjen – om bare (snart) 67 daga! Det her har naturligvis ingenting med innlegget å gjøre, men: ÆÆHHH! 😀 Æ e så glad. Og æ vil så gjerne takke dæ. DU skreiv de innleggan æ trengte å lese i januar '12 og du løfta soldathjertet mitt til månen og forbi. Det va kanskje ikke meninga at æ sku være militærtjej ifjor, æ ble syk og sendt hjem. Æ tenke bestnadig at ting skjer av ei grunn; kanskje æ rett og slett ikke va klar, MEN æ va sikker i min sak: æ skulle tilbake, koste ka det koste vil. Man ska da nu vel fullføre det man har starta på! Telefonen fra Forsvaret idag kan gjerne sammenlignes med nyttårsaften, bursdag, julaften og alt som e. Æ e så takknemlig for at du e den du e, og at æ har fått muligheta til å kle på mæ Kongens outfit igjen. Vit at når æ står der på oppstillingsplassen, i det fineste plagget som e, så står æ der og teleportere kjærlighet til dæ. Fnis!

  Marie svarer: HERREGUD! Det her gikk rett i hjertet på meg og ble til et smil <3 DU ER FOR GOD! Og jeg er så glad du ikke gir opp drømmen min, OG for at du skal inn igjen! Håper vi blir kolleger når jeg kommer hjem! :) MASSE lykke til, jeg er stolt av deg!

 10. For hvert innlegg du skriver gleder jeg meg mer og mer til det er min tur å reise jorda rundt! nå drar jeg om ca 10 måneder 🙂

 11. Det så godt ut med kokosnøtt 🙂

 12. Håper virkelig du vinner, det fortjener du VIRKELIG!!

  Huff, nei er ikke alle steder de bryr seg like mye om dyr, dessverre. Jeg savner også å ri. Men da jeg red sist (det er vel faktisk 2-3 år siden nå, grøss…) ble jeg så støl etterpå at jeg ble helt deprimert. Pluss jeg greide det ikke lengre heller. Sukk. Disse prøvelsene vi skal gjennom i livet!

 13. Forferdelig at dyr behandles på den måten, men det er vel gjerne slik når man får penger ut av dem… Håper han ikke har det så alt for vondt stakkars, kjøttmopeden… (haha, jeg dør på meg)

  Vi skal stemme deg til topps! I alle fall forsøke!

 14. så herlige bilder <3 er vel alle jenters drøm å ri på en hest på verdens fineste strand! er jo sånt man bare ser på film..
  det skar litt i hjertet mitt også da du skrev om hunden.. så forferdelig, men er jo ingenting vi kan gjøre med det dessverre 🙁
  håper alle stemmer som bare det på deg! du MÅ jo bare vinne, det fortjener du virkelig 😀

 15. Kanskje jeg møter mamman din da, hvis jeg gjør det så skal hun få en klem som skal gis videre til deg når du kommer hjem. Jeg er fortsatt i drømmeland aka der du er på bildene.. Fy søren så vakkert!

 16. Crazy bananas, altså. LIVET.

 17. Da ble det i alle fall bekreftet at dyrene ikke har den høyeste status i Brasil. Trist, men en holdningsendring starter alltid med at en får opp øya og snur sin innstilling. Så en til, og en til, osv. Å snu en slik ukultur vil alltid ta lang tid, men jeg håper at den vil snu etterhvert.

  Lo godt av uttrykket kjøttmopedist. Har brukt kjøttmoped mye selv (ja, uttrykket altså. Ha’kke sittet på en hesterygg siden jeg var 15…) men har aldri tenkt på kjøttmopedist. Takk for latter’n! 🙂

  Krysser alt av fingre og tær for at mor må opp på scenen for å motta den høyst fortjente prisen Årets blogger på dine vegne. Hun takler nok det helt fint. 🙂

 18. Fersk kokosnøtt på en eksotisk strand, kan ikke bli så mye bedre enn det 🙂

 19. Kos deg videre på tur:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *