REISEVIDEO: China’s coming

Sølveplet mitt er fullt, så det er grenser på hvor mange videoer jeg får til å lage mens jeg er ute og reiser. De må nemlig bli liggende på minnekortene for tiden, jeg kan ikke laste opp for da sprenger det og blir sølv overalt. Men her er en liten teaser fra reisen min gjennom Kina. Jeg gleder meg til å få laget den «store» filmen – å sitte sånn og mimre føles som å ta den samme turen all over again! Håper dere liker det!

Ps. Hvis dere vil se videoene mine før de havner på bloggen, kan dere følge meg på Videofy.me sin app! Jeg heter… Supermarie. Sjokk.

My Macbook is overloaded, so I don’t know how many videos I manage to make during my travels. They’re still on my memory cards, if not my mac will blow up and it will be memories all over the place! I can’t upload them. But here’s a tiny teaser from my travel through China. I can’t wait to make the «big» movie – it feels like taking the same tour all over again when I sit here and edit the clips! Aww. Hope you like it too!

Ps. If you wanna see my videous before I put them on my blog, you can follow me on the Vidofy.me app for smartphones. My username is… Supermarie. Shocking. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *