REISEVIDEO: China’s coming

Sølveplet mitt er fullt, så det er grenser på hvor mange videoer jeg får til å lage mens jeg er ute og reiser. De må nemlig bli liggende på minnekortene for tiden, jeg kan ikke laste opp for da sprenger det og blir sølv overalt. Men her er en liten teaser fra reisen min gjennom Kina. Jeg gleder meg til å få laget den «store» filmen – å sitte sånn og mimre føles som å ta den samme turen all over again! Håper dere liker det!

Ps. Hvis dere vil se videoene mine før de havner på bloggen, kan dere følge meg på Videofy.me sin app! Jeg heter… Supermarie. Sjokk.

My Macbook is overloaded, so I don’t know how many videos I manage to make during my travels. They’re still on my memory cards, if not my mac will blow up and it will be memories all over the place! I can’t upload them. But here’s a tiny teaser from my travel through China. I can’t wait to make the «big» movie – it feels like taking the same tour all over again when I sit here and edit the clips! Aww. Hope you like it too!

Ps. If you wanna see my videous before I put them on my blog, you can follow me on the Vidofy.me app for smartphones. My username is… Supermarie. Shocking. 

6 kommentarer

 1. Gleeeder meg til å se filmen om Kina!! 😀

 2. Har vi glemt å legge inn video’n kanskje? 😛 Har sett den og den (også) gir et godt inntrykk av noen av dine opplevelser der.

  Det finnes jo skytjenester hvor du kan laste opp bilder og videoer, og så kan noen hjemme laste de ned og lagre de for deg. Hvis de så sletter de fra skytjenesten igjen slipper du å tenke på noen maksgrense, og i samme slengen kan du få frigjort litt plass i eplet ditt. Samtidig blir det jo også en backup i tilfelle eplet skulle finne på å ende reisen før deg, eller om noen skulle klare å rappe maskina… :-O

  Kos det i Maranhenses dunes!!

 3. Lurer på hvordan standarn på flyene som transporterer deg rundt om kring i verden er. Hvordan er flymaten ombord. Flyplassene har sikkert ulike standarer i forhold til hviket land du besøker. Er litt flygal selv.
  Må skryte av deg hvor bra du skriver. God tur videre.

 4. Supert!

 5. Kristin vs

  gleder meg til kinafilmen 😀

 6. RÅSTILIG, WOOOP! Lo noen ganger inni der, hehehe 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *