YOU&ME

«Så var det oss to igjen, da, baby. Ut på tur, hæ? Vi har da klart oss greit gjennom ti land, vi overlever vel det siste sammen og, troru’kke det? Joda. Det går så fint, at! Bare et par måneder til, nå, så er det heimat tel mor og få vaffelrøre og pustepause. Skal bli godt det óg. Ække bare bare å hive seg rundt mellom jungelen av alt som kan gå gæærnt her ute, men vi har da truffet greit til nå. Vi får holde sammen en liten stund til, da vettu, så får vi dra hvert til vårt og samle krefter til neste gang. Ikke sant? Kom a’. Brasil neste!»

«……………………………….», svarte sekken. Og så reiste de til himmels igjen, med enda et nytt eventyr i vente.

(Jeg går offline på ubestemt tid, men jeg har forhåndsskrevet en hel bataljon med innlegg som skal underholde dere i mellomtiden, så bare sitt her så lenge, dere. Og husk og kommentere, nytt land betyr nytt postkort! Siden jeg skal være så lenge i Brasil, kan det til og med hende jeg kliner til med TO. Jeg lander på en ny sofa i Belém, forhåpentligvis har hosten min WiFi, hvis ikke får vi snakkes når vi snakkes! Åh, forresten, har dere sett den nye kampanjen til Forsvaret? Den er nydelig! Det må være sosiale mediers svar på 17. mai, hvilken nasjonalfølelse den gir! Norge, jeg mente ikke å slå opp! Sees snart igjen, jeg lover! Dere finner mer om kampanjen HER. Og med hashtagen #verdtåforsvare på både TWITTER og INSTAGRAM. Hade så lenge!)

21 kommentarer

 1. Er litt forvirra når det gjelder den vaffelrøra. Du lar’n vel få en runde i pressa før du fortærer den vel? Eller er røra så god at den inntas flytende?? :-O

  Sekken din har vært en trofast følgesvenn og fortjener en hedersplass på veggen når du/dere kommer hjem igjen. 🙂

 2. Lykke til på eventyr i Brazil 🙂 Kos dere, både du og sekken!

 3. enda noen måneder? 😮 hvor lenge skal du være i Brasil? 😀 er vel et så stort og flott sted at det er mye å oppleve! 😀 gleder meg til å se spennende bilder og tekster derfra !! 😀 du og sekken får ha en kjempe god tur så lenge 😀

 4. God tur videre! Jeg tror nesten den sekken der lukter på en he(a)dersplass på headeren snart, så mye som dere har opplevd sammen!

 5. Så lenge du skal være i Brasil! Blir sikkert faaantastisk 🙂 Likte Forsvaret sin kampanje veldig godt faktisk! Noen sære ting folk hadde tagget da.. Verdt å forsvare..fiskepinner? Hahah.

 6. Er så hærlig å være «med» på reisen din! Masse lykke til videre i Brasil, og vær forsiktig!
  Postkort hadde vært koselig ^_^
  Nyt ferien da, så passer jeg på Tigerstaden sålenge!

 7. God tur videre, gleder meg til å lese om alt det fantastiske Brasil har å by på 😀

 8. christina

  Brazil, har så lyst å reise dit så jeg gleder meg stort til oppdateringer fra deg:) Regner med du fåt settmye av det landet siden du blir der så lenge. Blir sikkert supert:) HÅPER hosten din har wifi:)

 9. Skal du ta turen innom NY for å hilse på the giant?
  Spent på hva du kommer til å oppleve i Brasil!

 10. AH. AH!!!

 11. Gleder meg til å se på karneval! Alltid drømt om å være med til Brasil og karnevalene der, KOS deg masse, ta masse bilder! 🙂

 12. God tur til Brazil! 🙂 Håpe du får en fantastisk opplevelse!!! :)Hærlig å få vær med deg på reisen! Glede meg til jeg er ferdig som student og kan ut å oppdag mer av verden selv!!! 🙂

 13. En ting til du må gjøre hvis du har tid er å reise til Foz do Iguaçu og dra inn i nasjonalparken på den Argentinske siden av grensa. Helt sinnsykt 🙂

 14. Hvor lenge skal du være i Brazil?

 15. Hva skal med et stykke mannekjøtt når man har RYGGSEKKEN? Om den kunne snakke hadde den nok skvist ut noen ord like fine som de du legger igjen til oss 🙂 Gleder meg til å høre om eventyrferdene fra Brasil! Du og sekken… årets radarpar uten like!

 16. Anne Kristine

  God tur videre til Brasil! håper du og sekken får en fin tur! 🙂

 17. Du må love å danse mye i Brasil, lover du?
  Benytt sjansen når du er der, finn deg en lokal danselærer. Du kan ikke komme hjem fra Brasil uten litt rytme syns jeg, for min skyld? Som danser mer for å holde varmen innendørs med et utevær som består av sidelengssnø og røde ansikter.

 18. Sant, utrolig fin reklame de har laget. Kos deg i Brasil!

 19. Masse god tur videre! Karneval i Rio… Ohmy!! 😀

 20. Åh, det har vært så fint å lese om reisen din. Jeg synes det er VI som er heldige som får lese om alt dette, og du er modig som gjør det resten bare tenker og drømmer om – du realiserer det! Gleder meg til å lese hva du skriver om Brasil 😀

 21. sykt at det er siste turen din allerde! 😮 håper turen til brasil går som smurt, og soffaen er behagelig! (Y)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *