Palmentuin


ph_priv, Paramaribo, Surinam

Heisann! I dag tok jeg turen tilbake til Palmentuin, og det superkoselige spisestedet Zus & Zo tvers over veien. Jeg knytter meg altfor fort til steder som det! Nydelig sunn frokost, fredelig og… gratis wifi. Da har du meg. Jeg ble sittende der i noen timer, før jeg gikk mot katedralen for å se om jeg kunne gå inn for en titt. Utsiden er nemlig ikke noe å se, den er under renovering og ligner mer på et kingsize klatrestativ av grå stål, enn en katedral. Den var stengt, så jeg ruslet tilbake mot Zus & Zo og satt meg under en palme i Palmentuin for å lese i stedet. På mandag satt det en under hver eneste palme og leste, i dag hadde jeg alle for meg selv. Godt for blogghjertet og 10 sek selvutløser’n! (Herregud, som jeg savner fjernkontrollen min!)

I går lagde hosten min og jeg mat igjen, denne gangen noe mer avansert – stek og soppsaus! (Merk dere det, fremtidige ektemenn!) I kveld har han salsatime, så vi ble enige om å ta middagen ute et sted i stedet – han ville vise meg Surinamensk mat. Jeg gleder meg til å se hva det dreier seg om! Verre enn andefosteret jeg spiste på Boracay kan det vel uansett ikke bli.

Hello! Today I went back to Palmentuin and this adorable place called Zus & Zo right across the street. I get very attached to places like that! Lovley healthy breakfast, peaceful and… free wifi! Then you have me at hello. I stayed there for a couple of hours, before I went to the cathedral to see if I could get a sneakpeak inside. The outside is getting rebuiled at the moment, so that’s nothing to see. But it was closed, so I went back to Z&Z and sat down under a palm in Palmentuin to read instead. I had the whole park for myself! Good for my blog heart and my camera with a timer. (God, I miss my camera remote!)

Yesterday my host and I cooked again, something more advanced this time; steak and mushroom sauce! (Take a note, future husbands!) Tonight he’s busy, so we agreed to go out for dinner – he wants to show me Suriname food. I’m looking forward to see what that’s about! It can’t get any worse than the balut (duck embryo) I ate in the Philippines anyway.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *