The Pitch Lake / Asfaltsjøen


ph_priv, the pitch lake, Trinidad

Tjenare! I dag dro jeg til Asfaltsjøen, eller The Pitch Lake som den heter på godt karibienengelsk. Det er en helt innsjø av naturlig asfalt! Mørk skjønnhet, som sluker deg om du blir stående på den for lenge. Jeg regelrett SANK der jeg stod! Dødsspesielt. Vi har bare tre slike innsjøer i hele verden, og det blir sett på som den åttende av naturens egne underverker her på jorden. Jeg kan skjønne hvorfor, jeg har iallfall aldri sett noe sånt i hele mitt liv…

Skulle gjerne ha blitt, men nå drar klokken seg mot midnatt og jeg må pakke! I morgen sjekker jeg nemlig ut, atter en gang, og reiser videre til neste destinasjon. Der har jeg en sofa som venter på meg! Hvis sofaen har wifi snakkes vi nok derfra, ha det fint så lenge!

I dag er forresten siste stemmedag, GI MEG DIN STEMME HER hvis du syns jeg fortjener å bli kronet som «Årets blogger», hjerte.

Hey! Today I went to the Pitch Lake. It’s a whole lake made of natural asphalt! Dark beauty, that takes you down if you’re standing there for too long. Really, I was SINKING! Really interesting. We only have three lakes like this in the entire world, and it’s known as the eight natural wonders of the world. I can see why, I’ve never seen anything like this before…

I would love to stay and chat, but the clock is running and I need to pack my things before I go to bed! I’m checking out tomorrow, yet again, and moving on to my next destination. There I have a couch waiting for me! If the couch has got wifi I’ll see you there. So long!

Oh, and today’s the last day for voting. If you feel like I deserve to be crowned as the Blogger of the year, you can vote for me here, love!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *