unsafe


Utsikten jeg våkner til hver morgen <3 // the view I’m waking up to every morning <3


Mannen som advarte meg mot måten jeg bar kameraet mitt på // the man that warned me about how I was carrying my camera


Blid og glad, sikkert // So happy I could die, or something


ph_priv the infinity pool @ my hotel <3

Åh, det er så deilig med litt varme igjen! Kulden (20 celcius) i Los Angeles tok knekken på meg og loppet meg nesten for brunfarge, så nå må jeg på rehab. Med karibien på alle kanter skal ikke dét bli noe problem.

Jeg har nettopp kommet inn etter en liten orientation walk i byen. Det siste jeg hørte før døren lukket seg bak meg i lobbyen var sirener, de skar fantasiene mine om Trinidad & Tobago i to. Det er ikke trygt for meg der ute, og jeg som hadde gledet meg sånn til å oppleve øyene! For første gang i løpet av reisen hadde jeg faktisk satt meg ned, laget dagsplaner og tenkt ut hva jeg skulle gjøre i landet, nå må jeg veie hver eneste lille idé opp mot risikoen det er å faktisk gjøre det. Jeg kom ikke lenger enn til Independent Square, like bortenfor hotellet, før advarslene kom – fra de lokale. «Hey girl, you shouldn’t carry your camera like that, take it around your neck instead. They’re gonna steal it…. I’m serious.», også viste han meg sitt eget kamera – trygt plassert på kroppen hans. Jeg takket for tipset, og ommøblerte straks meg selv.

Litt senere, da jeg hadde passert kirken, og stod og fiklet med mobilen for å finne frem kartet, kom en hyggelig dame opp bak meg. «Sweetie? I don’t think you should be here, the area you’re going into now is getting really rough. You see that man over there? Go that way, that’s safer, there’s book stores and shops, and police. Ok?» Ok. Så jeg snudde. Eventyrlysten óg.

Overalt hvor jeg gikk i dag var det blikk som målte meg opp og ned, menn som «Helloo, niiice….», «Hey miss, miss! Company? ;);))», etterfulgt av følelsen av å måtte komme seg vekk derfra. I alle de andre landene har det vært greit å bare gå videre, ignorere de sleezy kommentarene en blondine på tur alene «må» tåle i slike land, i dette landet er terrenget for ukjent til at jeg tørr å ta sjansen. Så i kveld skal jeg sette meg ordentlig inn i kartet, spørre om hotellet om kan hjelpe meg med å sette opp en trygg rute til alt jeg vil se, og prøve igjen i morgen. Blir det for skummelt, er alltids evighetsbassenget med utsikt til havet et fantastisk godt alternativ! Det er dit jeg skal nå, med bøkene mine. Hejhej!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *