REISEVIDEO: can you count to tree?

Kjære leserne mine, OVERSE at jeg har skrevet «tree» i stedet for «three». Jeg gadd bare ikke å vente på å laste opp hele filmen på nytt, så jeg lot det stå. Trær må telles de og, sikkert. Men til filmen, da – ser dere den kule forskjellen på hvordan vi teller her i verden? For de var det like rart å se oss telle med tommelen først, som det blir for oss å se de med lillefingeren først! Kul ting, hæ?! 

/ignore that I wrote «tree» instead of «three», please… My mistake! But to the video – see the cool difference betweeen how we’re counting in this world? For them it was just as strange to see the thumb go first, as it is for us to see the little finger first. Cool thing, hah?!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *