the OC

Her er hva vi gjorde i går før vi dro for å finne huset til Dr Phil:

So, this is what we did before we went to find Dr Phil’s house:


Rekk opp hånda alle som blir gira av tanken på å passere det skiltet her! JEG SKAL TIL MARISSA, tenkte jeg. (Newport Beach/Orange County er stedet hvor de spiller inn TV-serien «the OC», som jeg også følger slavisk! Dere må se på det, hvis dere ikke har sett det før!)  // Rise your hand if you get exctied by seeing this sign! I’M GOING TO MARISSA, yeee (Newport Beach/Orance County is the place where they’re shooting the TV show «the OC», wich I’m a big fan of! You’ve to see it, if you haven’t!)


Newport beach, lavsesong. Om sommeren er det visst ikke et eneste ledig sandkorn der ute! // Newport Beach, low season. In the summertime not a single grain is available! 


JEG VAR I the OC! // I’VE BEEN IN THE OC! OMG!


Moloen de bruker i serien <3 // the pire they’re using in the series


Her stod jeg egentlig og poserte ALENE (og fornøyd med det…) for fotografen, men så ble jeg forstyrret av en «Snakker vi lunsj, eller?»-fyr som følte behovet for å peke ut den rosa bilen sin for meg, og fortelle meg litt om livet sitt. // I was standing here (happily) ALONE, posing for the photographer when this guy interrupted me with nag about his pink car and his life. Thanks for ruin my pic, dude.


Her er bilen. Men jeg brydde meg ikke. Jeg sa bare «OK», og forlot han. Men så måtte jeg jo ta bilde av bilen i smug, bare for å huske den kleine historien om fyren på brua. // Here’s his car. But I didn’t care, I was like «OK» and just left. But I had to go and secretly take a pic of the car anyway, just to remember that awkvard story about the guy on the pire.


ph:priv, Newport Beach, Orange County, California

For et vakkert sted! Kan nesten ikke vente med å se både Dr Phil og the OC igjen, og tenke at…. Been there, done that.

What a beautiful place! I can’t wait to get home to watch Dr Phil and the OC again, and just be like…. Been there, done that.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *