rosabloggerne kan gå og legge seg jo

Forklaring til bilde: Jeg kjøpte min aller første sminke i går, type foundation med sånne koster, og ting som skal på i flere layers og sånn. Aldri i den villeste verden om jeg kommer til å klare å huske rekkefølgen på boks én to tre, tube, liten kost, stor kost, jeg så ingen annen utvei enn å line alt opp i tur og orden, og skrive forklarende lapper til, – ta bilde av det, for så og bla det opp hver morgen helt til rekkefølgen sitter av seg selv. Så nå laster jeg opp bildet her, sånn at jeg kan gå inn og lagre det fra iPhonen. Det var bare det. Skrives senere!

(Nevermind, I just bought my first makeup yesterday, with foundation and different boxes and brushes. I’ll never remember wich one to use in what time, so I had to line them up, write explaining notes and take a pic so I can look at it every morning while I’m putting my face on, untill I can do it without help. That’s all. See you later!)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *