@ Dr Phil’s place, ye


ph_priv, Beverly Hills, Los Angeles, USA

Dere har helt rett. Og jeg oppnår nirvana hver eneste gang jeg nærmer meg tanken på at jeg har vært der, eller kaster et blikk på de siste bildene mine. Før vi kjørte fra hotellet i dag, sjekket jeg mail i full fart for å se om leseren jeg vil sende et L.A.-postkort til hadde svart meg, og jeg takker alle som evt måtte bo i andre etasje for at jeg gjorde akkurat det. Ikke bare hadde han sendt meg sin egen adresse, han hadde funnet frem adressen til Dr Phil for meg! SELVESTE! Jeg strikket meg, helt ærlig, ikke en genser av forhåpninger for det, men jeg tok med meg adressen og tenkte at jeg ikke hadde noe å tape uansett.

Da vi var ferdig med dagens første utflukt, til the OC og Newport Beach (viser dere bilder senere!), la vi inn adressen jeg hadde fått på GPS’en og kjørte mot Beverly Hills – igjen. Jo lenger vi kom, jo sykere ble husene/villaene/slottene/katedralene/jegvetikke. Beskyttende busker høye som skyskrapere, biler produsert i himmelen buskene skrapte på, og jeg kan banne på at vi må ha kjørt forbi husene til MINST syv av Hollywoods A-kjendiser på veien ut til adressen. Hadde likt å vite, men ingenting slår det vet nå.

GPS’en tok oss lenger og lenger vekk fra de overeksklusive nabolagene, det ble lenger mellom husveggene og enda flere busker. Vi ble bedt om å kjøre opp en snirklete bakke i overraskende dårlig stand, ned en annen, til høyre og så venstre. Trangt og humpete. Jeg tok bilder på måfå, i hytt og pine, bare for å huske hvordan det så ut i Beverly Hills, og så….. Det øverste bildet, som jeg helt tilfeldig tok….?

DER BOR DR PHIL!!!!!!!
«You have reached your destination», sa Åse etterhvert med sin monotone stemme, ribbet for entusiasmen som nesten rev i stykker passasjeren hennes. (Vi har døpt GPS’en for Åse.) Vi hadde kommet opp den aller siste bakken, og stanset bilen. Jeg stirret på Åse, som nå var fornøyd og stum – stirret på porten utenfor, helt handlingslammet. Lone (supersjåfør, kjæresten til fetter!) kjente igjen huset fra Google, jeg kjente skrekkblandet fryd. Visste ikke om jeg skulle tørre å gå ut, visste iallfall ikke om jeg skulle tørre å gå ut med det store kameraet mitt…. Så jeg bare gjorde det. Genseren jeg aldri strikket av forhåpninger før vi dro, ble nå vevd på highspeed av ekstase, starstruckness og elleville endorfiner. Jeg oppnådde nirvana på stedet, dette var ikke engang planen min da jeg kom til LA – men plutselig stod jeg der, utenfor min største helts port! TAKKET VÆRE EN LESER! (Og Åse.) Han får takken sin i postkortet jeg skal sende, så jeg skal spare dere for den talen. Nå skal jeg legge meg med ekstasegenseren min på, og mentalt krysse av «Oppsøke Dr Phil» på listen over ting å gjøre før jeg dør. Og så skal jeg sovne stille inn til den nest siste natten i Los Angeles – og det fullstendig lykkelig!

I FOUND DR PHIL’S HOUSE TODAY! I am so happy I could die. He has been my hero since forever. And I couldn’t have found him without my reader, THANK YOU SO MUCH for doing the effort! That made my 2013!

21 kommentarer

 1. Å se bildet av deg foran porten i forrige innlegg var mer enn takk nok. Å se deg stå der sprekkeferdig av fryd viser i all sin tydelighet hvor glad du er. Og sikkert vil være en god stund. Så på vegne av meg selv og Åse vil jeg bare få si; bare hyggelig! 😀

  PS. Synd han ikke var der og inviterte dere inn på en kaffe og litt smalltalk…

 2. Marthine

  Ååh!! Jeg visste du ville finne det 😀 og wow, for ne gigantisk stor inngang til eiendommen! Det som er innenfor der må være helt enormt!!

 3. Så gøy! Etter litt inspirasjon fra din reiseblogg har kjæresten og jeg booket oss en toukers tur til India, Goa i Februar. Det blir guleroten etter verdens verste eksamen. Hvor i Goa var du når du var der? 🙂

 4. Elisabeth

  Wow, så kult! Så gla på dine vegne 😀
  Du er så tøff som har begitt deg ut på denne reisen, hvert eneste bein i kroppen min misunner deg motet ditt!
  Elsker bloggen din, keep up the good work 😀
  Gleder meg tilmå lese om neste destinasjon :))

 5. Gratulerer så mye 😉

 6. Han må ha flyttet siden sist jeg var i L.A. 😮

 7. Gratulerer, gratulerer så mye(: Det er alltid en herlig følelse å få krysset ting av listen «før jeg dør» (eller «i løpet av livet» som jeg kaller den) Igjen, gratulerer(:

 8. Haha, satt å nesten gliste da jeg leste dette innlegget. Glad på dine vegne! 🙂

 9. Benedikte!

  åååh may gaad! der er jo porten! i egen person! Du er en stor inspirasjon for meg marie! håper at jeg en dag får legge ut på en like stor og omfattende reise som det du gjør! Det virker sykt spennende og ikke minst morsomt! Jeg har utrolig lyst til å dra ut der og se verden og kanskje få oppleve huset til mine store idol på nært hold! Du er heldig og håper du koser deg og at hjemlengselen holder seg der den hører hjemme, næmlig hjemme! hihi god klem!

 10. Elisabeth

  så gøy da! 😀

 11. Det så jo ikke _lite_ fantastisk ut da! <3 blir jo nesten i ekstase selv her jeg sitter!! 😀

 12. Wow, for et hus!!! *sikle*
  Så gøy at du fikk oppleve det 😀

 13. Nå ble jeg skikkelig glad på dine vegne!

 14. ENDELIG! Syns du skulle ringt på, var jo til og med ringeklokke 😉 (Eller når jeg ser etter nå var det nøkkelhull, hahaha)

 15. Åh, konge 😀

 16. Å, så kult! Og det var ekstra kult at han bor i nr. 1407, siden jeg har bursdag 14.07!

 17. Yikes, awesome!

 18. Litt av en kåk! Og jeg virkelig elsker måten du skriver på 🙂 Jeg vet liksom ikke hva annet jeg skal si..jeg liker det!

 19. Anne Kristine

  åå så sinsykt kult at du fant det!!! 😀

 20. CRAZT BANANA!!!!!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *