when fantasy becomes reality


ph_priv

Ååårrh, jeg føler meg som en lykkelig påkjørt marekatt! Jeg er helt skutt, men herreGUD – det har vært en dag verdt å ta en kule for! Vi spontandro til Universal Studios i stedet for alt vi egentlig skulle, for i morgen er det meldt regn. (Ja, det hender faktisk at det regner litt i eventyret mitt også…) Og nå er jeg så gira at jeg vet ikke opp eller ned på verken himmel eller jord! Jeg har vært på kontoret til ALLE kjendiser i hele verden, det føles iallfall sånn. Cruiset rundt utenfor der stjerner som Johnny Depp, Tom Hanks og Jim Carry baker sine million levebrød, blitt revet inn i realistiske surrealistiske ting som å bli angrepet av dinosaurer og reddet av King Kong (360 graders 3D show, helt sykt), sett snurten av Wisteria Lane (Frustrerte Fruer), gaten brukt i Bruce Almighty (bilde nr 3 fra toppen), hadde jeg ikke tatt bilder av hver eneste ting jeg har gjort i hele dag hadde jeg ikke hatt kontroll i det hele tatt. Det var en hel fantasiverden der inne! Og The Simpons Ride, som en av dere nevnte – ahah jeg lo så jeg skreik! Av alt, i hele dag, egentlig. Bare for å være veldig diffus – for det er det jeg er akkurat nå.

Universal Studios i seg selv er verdt hele flybilletten til L.A., ass. Jeg hadde det så himla gøy der inne at ord ikke er nok, enda så mange klønete setninger jeg iherdig prøver å sette sammen for dere i avsnittet over. Jeg er hes, beina mine verker, ryggen er til salgs og øynene svir, men jeg bryr meg ikke. Jeg er høy på livet, og tenker å holde meg her oppe helt til skuffelsen over å aldri finne huset til Dr Phil drar meg ned igjen. Den tid, den sorg. Hollywood – du blåste støv av det lille pikehjertet mitt! For dere vet når dere er små, og leken deres er så stas at du helt glemmer å gå på do før det nesten er for sent? Det var en sånn dag.

Nå trygler de øverste øyevippene mine om å få kose med de nederste, så jeg må nesten la de. I morgen venter nye eventyr! God natt, og god morgen! Hjerte.

Ps. «VI» er fetteren min, kjæresten og kameraten hans, nysgjerrigperer! De studerer i USA, og fløy ned hit for å møte meg <3 Superhyggelig! 

OMG I’M DEAD! If this day was a man, I would def marry him. I HAD SO MUCH FUN! We went to Universals Studios, and… I have no words. I had the best day of my life, felt like a kid again! I was lauging so hard that I screamed – the Americans know exactly how to entertain you, don’t they?! All this crazy 3D-stuff, with water coming all over you, air, fog, fire, aahhhhh, I just LOVED it! Google translate for more, I’m to tired to function now…. Haha. Sorry! Good night, and good morning!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *