hællæwood/hollywood


ph_priv

Hollywood – check, Beverly Hills – check, se kjendis på gata – check (hun gikk i uggs, hettegenser med hetten på og med solbriller i B. H., må ha vært en kjendis jo). LA begynner å bli gøy på ordentlig! Jeg så sikkert «porten til Dr Phil» 8 ganger i løpet av bilturen vår gjennom Beverly Hills, flere av dere har sendt meg bilde av hvordan den ser ut, så jeg trodde jeg kjente det igjen rundt hver eneste sving. Skal gjøre litt bedre research i kveld, før vi drar ut igjen i morgen. Jeg kan ikke forlate åstedet uten å ha sett iallfall PORTEN hans!

Etter å ha kjørt rundt og latt oss fascinere av de ulike strøkene, dro vi til the Grove for shopping. Jeg måtte nok en gang i løpet av reisen investere i varmere klær – det er jo drittkaldt her, i forhold til Hawaii! Jeg prøver å få medfølelse for den stakkars, solbrune gåsehuden min, men møter bare kalde skuldre overalt. «Medmenneske» er som revet ut av den norske ordboka! Ordet «sove» står derimot fremdeles veldig sterkt, og det tenker jeg å benytte meg av nå. Jeg er stuptrøtt! I morgen skal vi hunte the OC-stranda og diverse andre steder jeg ikke husker navnet på, før vi drar til Universal Studios på søndag. Dagene her kommer til å være over på et blunk før jeg sitter på flyet igjen, så det gjelder å utnytte hvert eneste minutt! Deres neste minutt kan dere bruke på å kommentere, for eksempel. Jeg kan lokke dere med et postkort fra L.A. Smil!

We went to Hollywood, Beverly Hills and the Grove by a rental car today! LA’s starting to get fun for real! I was sure that I saw Dr Phil’s house at least 8 times when we drove through the streets in BH, ’cause you guys have sent me pics of it before and I though I was recognizing it like… all the time. (To new readers: I’m a superfan of Dr Phil, always been) I’ll do more research before we try again tomorrow, I refuse to leave this place before I AT LEAST get a pic outside his house! 

By the way, it’s freeezing here compared to Hawaii! I’m trying to get some compassion here, but everywhere I turn I get a cold shoulder. It’s like the word «compassion» is erased from the Norwegian dictionary. The word «sleep», however, is still staying strong so now I’ll do that. Sooo tired. Tomorrow we’ll try to find the beach from The OC (Newport) and some other places I can’t remember. Haha. I’m gonna leave this place very soon again so it’s important to make every minute count! Your next minute can be used om commenting my post, tyty, smile and good night <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *