LA LA LA

Hey! Los Angeles, then! Det var noe annet enn gudsforlatte Molokai. Har ikke rukket å gjøre så mye enda, annet enn å bli litt kjent i gatene rundt hotellet jeg bor på, i Downtown. Trålet gjennom Fashion District etter froksten i dag, og lot meg friste av både barteting og Toms-sko. For hvert par man kjøper av Toms, gis et annet par til barn som trenger det, så jeg trøster bankkontoen min med at det gikk til en god sak! Om en times tid går turen til Hollywoodskiltet, Beverly Hills og et par andre «Must see»-steder, før jeg starter min desperate jakt på Dr Phil. Neida.

(Joda!!)

Førsteinntrykket av byen er som forventet, om ikke litt under også – men det er ikke nødvendigvis negativt ment. Jeg så for meg at LA skulle være litt «renere og penere», og kanskje litt mer ekslusivt enn det er? Ikke at jeg klager på alle skattene som er gjemt her, altså, jeg hadde bare ikke forventet å faktisk ha råd til dem. Dessuten er butikkene, særlig her i Downtown, veldig Svinesund-aktige, jeg så for meg noe mer glitrende, type LV, Gucci, alt som ikke kler meg og lommeboken min. Så jeg er fornøyd, LA LA LA! Skrives senere, nå venter Mercedesen vi har leid!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *