mahalo molokai


Ph-priv

Aloha! Slår ihjel litt tid med noen tastetrykk, det er wanderlust* day igjen! I ettermiddag går det lille flyet fra Molokai tilbake til Honolulu, hvor jeg har en natt (hvor vet jeg ikke enda), før avreise videre østover rundt jorden i morgen tidlig. Det skal ikke så mye til før man føler at reisedager som denne blir bortkastet, men jeg syns jeg har dandert den litt fint allikevel! Først syklet jeg for å utforske litt, opp en bakke fra Helvete, kun for å oppdage at det var en blindvei. Så jeg trillet ned igjen, og syklet en tur til den vesle «byen» i stedet. Der kjøpte jeg kjeks og ost, satt meg nede på moloen og spiste mens jeg så på de lokale fiske med spyd og fiskestang. Hawaii levde kanskje ikke opp til de o’ store forventningene om et fantastisk paradis som jeg har fått for meg at Hawaii skal være, men det har da sin sjarm allikevel!

Nå sitter jeg nede ved havet utenfor den lille hytten jeg bodde i, og skal snart ringe den ENE taxien de har her på øya for å komme meg til avgang i god tid. Så vi snakkes senere!

Ps. Jeg plukket leserblomsten Lise-Marie til å få noen håndskrevne linjer fra dette landet, men jeg har fremdeles flere verdenshjørner å utforske, så fortsett å smil til meg med ordene deres så blir det kanskje bedre lykke neste gang! Hjerte.

*Wanderlust is a strong desire for or impulse to wander or travel and explore the world.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *