leaving the Pacific Ocean

Takk for minnene, Stillehavet! Guam, Hawaii, Molokai, du ga meg de fineste perlene gjemt på de merkeligste steder. Jeg er så takknemlig for at alt har gått så bra, for menneskene jeg har møtt, jeg kommer aldri til å glemme – men showet må gå videre. Neste stopp er Los Angeles, så vi snakkes der, superpeople!

Ps. Hvis du vil kan du fortsette å stemme på meg HER! Avstemningen stenges 13. januar. Måtte den beste vinne!

Thanks for the memories, Pacific Ocean! Guam, Hawaii, Molokai, you gave me the finest pearls hidden in the strangest places. I’m so grateful that everything has worked out so fine, and for the people I’ve met, I’ll never forget – but the show must go on. Next stop is Los Angeles – see you there, superpeople!

Ps. If you wanna; vote for me HERE. The voting will close January 13th.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *