et perfekt punktum for 2012

HEI SUPERS! Takk for alle ønsker for det nye året! Dere er like nydelige i år som i fjor. Hadde SÅ lyst til å skrive til dere i går, for det hadde føltes så kult å skrive et innlegg til fremtiden! I går var nemlig fortsatt i fjor for meg, mitt 2012 ble 11 timer lenger enn deres. Men nå er jeg trygt over i 2013 jeg også, og begynnelsen kunne ikke ha blitt stiligere! Men det kan vi snakke om senere.

Den nest siste dagen av 2012 ble jeg med Corall Queen og en fin liten gjeng for å snorkle i Stillehavet rundt øya. Og dere har så rett, dere som fortalte meg at det er som å entre en helt ny verden der nede. Havet var like klart som det ser ut på bildet over, like blått, like fortryllende og alt under overflaten er en historie for seg selv. Jeg vet ikke en gang hvilke ord jeg skal gå løs på den med, for at dere skal forstå! Det var uansett, som jeg trodde, en liten indre kamp å komme seg ned. Konseptet med å ha hele ansiktet under vann, og fremdeles kunne puste, var ikke enkelt å forstå. Jeg måtte bruke litt tid på å få kontroll på pusten og stole på snorkelen, men da det var gjort – herregud, for et eventyr! Så mange farger, rare fisker, vakre korallrev og det definitive høydepunktet – jeg svømte med skilpadder! DIGRE! Det var absolutt skrekkblandet fryd da jeg innså hvor nærme vi var hverandre, og at de nærmest siktet seg inn på meg, men herregud, så majestetiske. Og for en følelse. Snorkling var helt klart min greie, og undervannsverdenen óg. Hvis jeg noengang møter Ariel på byen….

Nyttårsfeiringen gikk pent for seg. Gikk en tur på stranden, tok noen glass med vin, spiste middag og spilte biljard på en lokal pub før jeg ruslet ned til havnen for å se på fyrverkeriet sammen med de lokale. Biler stod linet opp langs havet i det sekundviseren marsjerte mot et nytt år, og på slaget tolv skålet vi til små fargesprakende eksplosjoner over oss på himmelen. Det var så fint! (Jeg skålte litt med vin for dere til frokost også, forresten. Da min klokke bikket 13:00 på formiddagen, vet jeg dere fikk et helt nytt år servert <3) Spesielt, men fint.

I DAG har jeg skrevet mine første linjer for 2013, linjer jeg sent kommer til å glemme. Jeg skal dele de med dere om litt, brb! Og igjen;

HAPPY NEW YEAR! Turn your can’ts into cans, and your dreams into plans <3

HI SUPERS! Thank you so much for all the wishes for my new year! You’re just as wonderful as last year. I was dying to write to you yesterday, it would be so cool to write a post to the future! ‘Cause yesterday was still 2012 for me, my year became 11 hours longer than your. But now I’ve joined your 2013 aswell, and the this years’ first hours couldn’t been more cool! I’ll tell you about that later. 

The second last day of 2012 I was sailing with Corall Queen and a nice little gang to go snorkling in the Pacific Ocean. And you’re right – it feels like entering a whole new world! The ocean was just as clear and blue as my picture tells you, and the life under it is a story for itself. I don’t even know what kind of words I should use to desribe it to make you understand! Anyway, it was like I though a struggle to get down. The concept of having your face down in the water and still be able to breath wasn’t easy for me to understand. I had to use some time to get control on my breathing and to trust the mask I was wearing, but when I finally got used to it – OH MY GOD! So many colours, strange fishes, beautiful coralls and the def highlight – I was swimming with sea turtles! HUGE! It was a fearful joy to see how close we were to eachother, and it felt like they were aiming for me, but oh so majestetic. And what a feeling! Snorkling was absolutely my kind of thing, and the underseaworld aswell. If I ever meet the little Mermaid in the City….

The New Year celebration was nice and slow. I went for a walk on the beach, had some glasses of wine with my dinner and played pool at a local bar before I went down to the harbour to watch the fireworks with the locals. They were all lining up among the ocean as the clock was getting close to 12, and on time we were toasting and wishing eachother a happy new year while the sky was exploding in colours and glitter. It was so nice! Different, but nice. TODAY I’ve been writing my first lines for 2013, lines I’ll never forget. I’ll share that with you in a momemt – be right back! And yet again: HAPPY NEW YEAR! Turn your can’t into cans, and your dreams into plans <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *