living in a fantasy garden

Hey! Se på den vakre lille hagen min i Molokai <3 Det er her jeg sitter og skriver nå, til dere. Det er så fredfullt her, og hotellrommet mitt er akkurat som en liten hytte, like ved havet! Og ned i det dykker solen hver kveld, i den nydeligste solnedgangen dere kan tenke dere…. Åh. Øya er like øde som det siste bildet mitt ga dere inntrykk av, så man må virkelig være PÅ for å få det beste ut av dagene her. Så i morgen kl 06:00 skal jeg opp og ut og snorkle! Og når 2013 bare er et spedbarn skal jeg ut på fisketur, og kanskje dykke også. Jeg er ikke helt sikker på dykkingen enda, tror jeg må se an hvordan snorklingen går. For i 2009 fant jeg ut at jeg er redd for å gå under vann. De eneste gangene det er greit er når jeg er nær overflaten, når jeg holder meg for nesen og har øynene lukket, når jeg føler at JEG har 100% kontroll på situasjonen. Så snart noen begynner å dytte meg under, eller jeg havner for dypt under, bryter hjertet mitt ut i full panikk. Så vi får se, jeg har virkelig lyst til å se undervannslivet her, så jeg skal være så modig jeg kan! Et steg av gangen, snorklingen får bli min skrekks generalprøve.

Jeg har også vært og leid sykkel i dag, i det de kaller «byen». Den består av et par butikker, that’s it, haha, skal vise dere senere. Og det er viktig å smile og snakke med de som bor her, hvis ikke blir du sett på som «the white without a soul». Skal gi de sjel, jeg! Men NÅ skal jeg kose meg med hvitvin og oliven. Senere!

Hey! Look at my beautiful little garden in Molokai <3 It’s so peaceful here, and my hotelroom is like a little cottage, so close to the Pacific Ocean. And the sunset here, oh my g, it’s beautiful….. The Island is just as deserted as my last picture tells you, so you’ve to really be ON if you want to make the best of your days. So, tomorrow at 6 AM I’m up for snorkling! And the New Year’s Day I’ll be out fishing, maybe scuba diving aswell. I’m not sure about diving yet, I’ve to decide after I’ve tried the snorkling. ‘Cause a few years ago I discovered that I’m afraid of going under water. It’s only OK if I’m close to the surface, if I feel that I’ve 100% control over the wet situation. But as soon as anyone pulls me under or I’m out on deep? My heart panic. We’ll see, I really want to so I’ll do my best to be brave and just overcome my little fear! 

I also went «downtown» (if you can call it a town, haha) to rent a bike. And you’ve to smile and talk to the people here, ’cause if you don’t – they’ll look at you as the «white people without a soul». I’ll give them my soul later, now it’s time for white wine and olives! Later!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *