ALOHA

! FORHÅNDSSKREVET INNLEGG:


fotokilde 1, fotokilde 2, fotokilde 3

Hej superapor! Nå skal jeg ha reist 7 timer østover, passert den internasjonale datolinjen som satt meg tilbake til 26. desember, og skal endelig ha ankommet Hawaii! Tid er merkelig, jeg har brukt så mange minutter på å tenke hvordan blogginnleggene blir 26., 27. og 26. igjen, hva jeg gjør med p-piller, heldigvis er jeg på sukkerpillene akkurat nå så det ække så farlig! Men hvem bryr seg egentlig, jeg er på HAWAII! Her skal jeg feire nyttårsaften, før jeg fortsetter reisen min rundt jorden, i retning øst. Omg. I Love my life!

Ps. Nytt land betyr nytt postkort! Jeg plukker ut en av mine trofaste kommentarjegere i hvert land jeg kommer til, som får noen håndskrevne ord i posten. So don’t leave me hanging hvis dere vil være en av dem, smil

Aloha! I’ve travelled back in time! How awesome is that?! I left Guam December 27th, and arrived Hawaii December 26th. Time is weird, does this mean that I’ll always stay one day older than the rest of you? Who cares, I’m in Hawaii!!! This is where I’m gonna celebrate the New Year’s Eve, before I continue my journey around the world. Love my life! 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *