today is today AND tomorrow, lol


ph_priv, Guam Reef, Guam

Heeej superhær! Så er vi her igjen. På terskelen til avskjed og hjertesmerte, med nesen mot et nytt land og nye eventyr. Jeg pakker sekken igjen, og det føles ikke enkelt! Lille Guam, som tok motet fra meg med sitt intetsigende førsteinntrykk, har nå fylt hjertet mitt helt til randen, og det kommer til å velte og strømme utover når flyet tar av. Jeg bare vet det. Men det kan vi snakke om senere.

I går var så gøy! Juan og Pricilla (kona hans) tok meg med på julemiddag på en helt fantastisk resturant. All mat og vin du kan tenke deg, for en satt pris! Det er himmelen for meg, jeg elsker mat – og jeg elsker vin. I tillegg ble vi underholdt av lokale dansere, med kokosnøtter på puppene og de villeste romperistene. Dere tror meg sikkert ikke når jeg skriver det, iallfall ikke dere som kjenner meg og hvor sjenert jeg er, men jeg danset jeg óg. En av jentene tok meg med opp på «scenen», viste meg dansen og så plutselig danset vi foran alle sammen. Vel. Jeg gjorde så godt jeg kunne!…. Etterpå nøt vi mer mat og vin, og vin, og før jeg visste ord av det stod jeg ved siden av selveste guvernøren av Guam og poserte. Lederen av landet. Og jeg. Ved siden av hverandre. Hvordan i all v…. Det skjer alltid meg!

I dag spiste jeg froksten min med Juan, fikk låne bilen hans igjen for noen ærend, før vi rundet av kvelden hjemme hos dem. Der fikk jeg møte enda flere medlemmer av familien, og jeg kommer ikke over hvor heldig jeg er som har blitt introdusert for slike hjerter av gull. Verden trenger flere mennesker som deres etternavn bringer med seg, jeg kunne ønske hele de var pensum på skolen! Og jeg håper, håper, håper å se de i Norge en dag, så jeg kan gi iallfall en liten bit av mitt lille land i retur for alt det de har gitt meg disse ukene jeg har vært på øya deres. Nå, derimot, er tiden inne for å fortsette østover!

Apropos tid. I dag er det 2. juledag, i morgen (27.) reiser jeg videre, men neste gang vi skrives er det 2. juledag igjen for meg. I dag er i dag, men i dag er også i morgen, jeg skal reise tilbake i tid! HVOR FETT? Så.. Vi snakkes i morgen! Eller i dag. Eller.. Vi snakkes i går. Vi snakkes, iallfall. Love you!

Hi super-troop! Here we are again. On the doorstep to another goodbye and another heartache, heading for a new country and new adventures. I’m packing my backpack again, and it doesn’t feel easy! Little Guam, it took my courage away with it’s non-speaking first impression but now it has filled my heart to the edge, and it’s gonna fall over when the plane takes off. I know it. But, let’s talk about that sad stuff later.

Yesterday was so fun! Juan and Pricilla (his wife) took me to xmas dinner at this wonderful resturant. As much food and wine you can take for a sat price. That’s heaven for me, I love food and I love wine! We also got entertained by local dancers with coconuts on their boobs and the craziest ass-shakes. You won’t believe me when I tell you, especially you that know how shy I am, but I danced myself. One of the girls brought me to the «scene», showed me how to move and suddenly I found myself dancing with her in front of everyone. I did my best!…. Afterwards we enjoyed more food and wine, and wine, and all of a sudden I was posing for a pic next to the gouvernour of Guam. The leader of the country. And I. Posing next to eachother. HOW did I get to that point?! 

Today I had my breakfast with Juan, borrowed his car and spent the night at his place again. I got to meet more of his family members, and I can’t tell how lucky I am to get introduced to such hearts of gold as theirs. The world needs more people like their surname brings, I wish that family was our pensum at school! And I hooope I get to see them in Norway one day, so I at least can give them at a tiny bit of my country in return for everyting they’ve given to me these last couple of weeks. Now – it’s time to move east!

Speaking of time. Today is 26th of Decemer, tomorrow I’ll leave (27th), but next time I see you it’ll be 26th of Dec again for me. Today is today, but today is also tomorrow – I’m gonna travel back in time! HOW COOL?!?! So… See you tomorrow! Or today. Or… See you yesterday. Whatever – I’ll see you later! Love you!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *