påkjørt av en semitrailer fylt med glede – I’m a semi finalist!

LESERNE MINE! HVA ER DET DERE HAR GJORT?! Som om ikke en nominasjon til «Norges mest elskede blogg» tidlig på reisen var nok. Da jeg fikk mail her om dagen, om at jeg var plukket ut som semifinalist i kategorien «Årets blogger» under Vixen Blog Awards 2012…. Det fyrte av så mye lykkelig energi i meg at jeg ble engstelig for at jeg skulle bli årsaken til den neste tyflonen som herjer rundt her i Stillehavet. Jeg er forbi dritglad! Takk, og det mener jeg – TAKK, for at dere leser bloggen min, takk for at dere nominerte meg, takk for at dere ga meg den fineste julegaven jeg kommer til å få i år – (nesten) helt alene på Guam! Åååh! Jeg sier som i fjor – en nominasjon fra dere i seg selv føles ut som en seier <3 Hvis dere allikevel føler for å gi meg en stemme, kan dere gjøre det HER!

Og spre gjerne ordene mine ved å dele innlegget på face, twitter, per post, wherever, det er vanskelig å drive min egen stemmekampanje når jeg er så opptatt med å oppdage verden, smil!

MY READERS! WHAT HAVE YOU DONE?! I recieved an email the other day, it was telling me that I am a semifinalist in the catogery «Blogger of the year» during Vixen Blog Awards 2012. I got so overwhelmed by energi and happiness that for a second I was scared to start a tyflon out here in the Pacific Ocean, just with my feelings. I AM SO HAPPY! Thank you, from the bottom of my heart – for reading my blog, for nominating me, thank you for giving me the finest Christmas gift I’ll recieve this year – alone on Guam. I say as in last year – a nomination itself feels like a victory. <3 But if you still want to vote for me, you can do it HERE! 

And feel free to share this post on facebook, it’s hard to run my own campaign while I’m busy with exploring the world! smile

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *