my own little xmas on the other side of the world

Ukens spørsmål:
åååh, det e så kjekt å følge deg! blir glad kvar gang det kjem nytt innlegg!:) ser fantastisk ut! sjøl om det e ganske fantastisk desember vær her heime og! 10- og stjerneklart kvar kveld! meget klar for ferie og jul! har du en spesiell plan for julekvelden eller tar du det litt som det kjem?:) klem


ph_priv, Christmas spirit at the beach in Boracay, Philippines

Så bra! Det er så koselig å ha dere på slep også! Jeg manner meg opp til julekvelden as we speak, det blir så trist å være uten familien min! Planen er å stå opp grytidlig, på grunn av tidsforskjellen, og logge på Skype fra hotellet slik at jeg får vært med de en liten stund av julekvelden de har der hjemme via sølveplet mitt. Jeg tror jeg må opp rundt 04:00 på morgenen for å få det til å passe! Jeg har lyst til å sminke meg, pynte meg med kjole for dem, åpne julegaven mamma og pappa sendte med meg og få litt av den varme, gode stemningen jeg vet de kommer til å ha der hjemme <3 Min egen lille feiring utenom den jeg deler med de har jeg ikke planlagt enda, annet enn at jeg vil være fin og spise god mat, og tenke masse på de jeg savner og er glad i! Åh, jeg får lyst til å grine bare jeg nevner det her, denne julen blir tøff…. 25. desember skal jeg tilbringe med 76 åringen jeg har blitt kjent med her på Guam, han og kona har bedt meg med på fest! Så slipper jeg å danse med slangene.

Hvordan feirer dere jul i år, leserne?

This week a reader asked me how I’m gonna celebrate xmas this year. My plan is: I’ll get up effin’ early, like 04:00 am because of the time difference – just to be with my family on Skype on their xmas eve back home. I’ll join the wonderful part when they’re opening presents one by one. I want to wear my xmas dress, do my make up and open the one present my mum and dad gave me before I left and just feel the good spirit I know they’ll have on the other side of the screen <3 I haven’t really planned anything else, the only thing I know is that I want to wear my dress and have a really good meal while I’m thinking about the people I miss and love so much. Oh, just writing about Christmas Eve makes me want to cry! This year’s gonna be hard…. How are you celeb your xmas this year, supers?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *