1212121212

kl 12:12, 12.12.12 – null tull! (evt kl 19:00, lokal tid i Manila, men det er ikke like tøft, så jeg feirer 12’erne med dere hjemme i stedet!)


ph_priv, Boracay, Philippines. 1. Threecycle, 2. boat, 3. boat. 

Utenriksdepartementet bare: «Sjøtransport kan være risikofylt da filippinske ferger ofte er overfylte, mangler nødvendig livredningsutstyr og er dårlig vedlikeholdte. Stormer kan blåse raskt opp. Det er risiko for sjørøveri og kidnapping i filippinsk farvann, særlig i sør.»
Og jeg bare: «ÆNÆNÆN, på bøljan den blååå <3 :DDD»

Men en gang måtte jeg jo forlate det lille paradiset, så sjøtransport ble det. Nå sitter jeg på flyplassen i Manila, igjen, og prøver å slå ihjel tiden med tastetrykk. Flyet mitt fra Cataclan/Boracay gikk plutselig 2 timer tidligere, så jeg fikk altfor god tid her før det neste!  Og smart som hårfargen min tilsier at jeg er – jeg sprang overentusiastisk gjennom all verdens sikkerhetskontroller, spredde gladelig rundt meg med pass, boardingpass, imigrationkort, ESTA og det som verre er. Tok for gitt at butikkene på innsiden tok kort, så jeg kunne spise litt, men nei, da! Så nå sitter jeg her. Og sulter. Tom for pesos, tom for energi. Og det er de største problemene jeg har hatt så langt på reisen, så jeg er glad óg! Bare tre glade timer igjen, smil.

12.12.12 12:12 – hva gjorde dere i det ‘O så store øyeblikket? Jeg fikk det 7 timer før dere, og satt på båten dere ser over!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *