I’ll eat my mangos for lunch

Først bare:

Og så bare:

Vi kommer til å dø, tenkte jeg tvert. For mørke skyer topper fobi-listen min. Det er mormor, og jeg. Jeg føler meg som et truet rådyr på glattisen når himmelen tér seg på den måten, knusende klar over hva som har en tendens til å skjule seg bak det mørke himmelteppet. Og i Filippinene, da, si meg – hvor mange døde ikke her i forrige uke pga skyer som dette?!

Mindsettet mitt hoppet tilbake noen år, til da jeg førte værdagbok – akkurat som bestefar. Jente på 13-14 fører værdagbok. Så fantastisk nerd det høres ut nå! Men jeg var helt seriøs, dere. Jeg førte antall millimeter regn, krysset av for sol, sky eller nedbør, noterte meg med rynket panne hver gang det kom tordenvær. Etter ett år med slavisk føring av norske værtendenser så jeg et mønster – det tordnet ca 1-2 ganger i måneden, og sommerens siste lynshow gikk av i september. Nå stod jeg her i den hvite filipinske sanden uten noen bok å dele observasjonene mine med; jeg la merke til at gruppen med sorte skyer snek seg faretruende i vår retning – det hadde fortjent en liten, manisk notat! Bestefar, tar du det for meg? Jeg må evaku….

….og 10 minutter senere var den hvite sanden grå av regndråper, og det var det. Hysterisk. Så mange følelser i sving for 10 min med lokal byge. Men den VAR pakket inn i utseendet til en naturkatastrofe, null tull! Solen har fremdeles ikke tatt tilbake himmelen, men regnet har iallfall stoppet – så nå skal jeg ut og løpe langs strandkanten igjen. TAKK for at dere danser i kommentarfeltet mitt igjen, jeg har savnet dere! I dag kjøpte jeg postkort, så hold øye med innboksene deres i kveld <3 Og husk at mailene mine kan havne i søppelpost. Senere!

Before/after-pics from today. The sun is gone! I was scared to death when I saw the black sky coming our way, haha, that’s my biggest fear in the world. I HATE thunderstorms…. Before the rain, I spent my sunny morning with James, from Imagine Nation Photo – the business my host’s running. I didn’t get to cook or do anything in return for him hosting me and giving me the BEST time in the Philippines, so the least I can do is to tell you guys to go like their fb-page and spread the word! They’re doing a great job capturing happy couples in pixels, they deserve your likes. Now I want to make my body happy aswell, so I’m out for a run along the beach! Again! See you later!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *