I’m living the «white christmas» dream


ph_priv, Boracay, Philippines

God morgen, sleepyheads! Tar en liten pause fra solen for å varme de snødekte hjertene deres med bilder fra det jeg akkurat har tatt en pause fra. Jeg har hvit desember jeg også! Nå skal jeg dusje av meg snøen saltvannet og gå meg en tur for å sjekke ståa, tok meg selv i å lure på om det kanskje finnes andre ting å gjøre her, enn å bare ligge rundt som en stranda hval. Ikke at jeg har noe i mot Hvaler, altså, selvom hjertet mitt alltid foralltid vil tilhøre Fredrikstad. Hehe. Nå har bikinien min laget pupper i sengen min, så nå får jeg gjøre noe. Skrives senere!

Ps. Jeg legger (godt…) merke til at 50-100 av dere kaster dere over kommentarfeltet når det er snakk om å få et postkort fra verden og meg, mens bare 3-6 trofaste kommenterer alle de andre gangene, når jeg legger ned masse tid hver dag i å fortelle dere om reisen min. Så postkortritualet er herved avlyst! Fra nå av plukker jeg ut en helt tilfeldig blant dere som kommenterer fast til å få postkort fra meg i stedet, det er mer rettferdig <3 Sørg for at dere fyller inn e-postadr i feltet, så jeg får tak i dere, bare! Smil.

Good morning, sleepyheads! I’m taking a break from the sun just to warm your snowy hearts with some pictures of what I just took a break from! I also have a white christmas this year, you see? Now I’m heading out to explore Boracay – I caught myself wondering if there’s other things to do here than just laying around like a beached whale…. And now my bikini made boobs on my madrass, so I have to go. Later! 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *