Boracay, baby!

Sovnet lykkelig uvitende til dette:

Våknet lykkelig til dette:


ph_priv, Boracay, Philippines

Hello, I live here! Jeg har akkurat strukket meg som en katt på stranden i Boracay, sovnet her kl 05:00 etter en hel natt på bilrejs fra Iloilo, og våknet av soloppgangen en time senere. Hotellet jeg skal bo på har ikke rommene klare for nye gjester enda, det er for tidlig, men når jeg fikk sovne stille inn under den klare stjernehimmelen til lyden av bølger, og våkne opp igjen til det her skal jeg aboslutt ikke si noe på dét! Åh, dere, det ER like vakkert som på bildene!

I går var vi altså i Iloilo, en landligere versjon av Filippinene, det var så fint! Jeg var med hostfamilien min hele dagen, vi spiste middag hos hostmoren min sin mormor, sammen med moren hennes. Mormoren hadde laget så mye mat, og den var så vanvittig god at jeg slet med å oppføre meg der jeg satt! Og hun var som mormorer flest, jeg måtte forsyne meg to ganger – ingenting annet ble godkjent som kompliment, bortsett fra dét. Ikke at jeg var så vond å be, jeg elsker mat! Og etterpå fikk jeg smake ren kokosnøtt, kokosnøttsaft og mango rett fra treet, det er den nye yndlingsfrukten min – ved siden av passionsfrukt, som jeg ble bedre kjent med i Kina. Mmm! Før vi måtte dra pakket mormoren ned den deilige hjemmelagde ananas og kokoskaken sin til meg også, som niste på turen vi skulle legge ut på til Boracay. Fotografen og jeg. Nå ligger vi fremdeles der vi la oss ned i natt, har brisen i ansiktet og ser på at øya våkner til liv. I morgen tidlig…. Da SKAL jeg jogge langs stranda i soloppgangen, og denne gangen SKAL det være like sexy som på film!

Snakkes senere, superpeople! Jeg har NESTEN snø jeg også, sanden her er iallfall like hvit. ;ppPPpp

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *