G adventures


ph_priv, Yangshou, China

Ukens leserspørsmål:
Den reisen din i Kina virker fantastisk! Hvilken organisasjon reiser du med? Kan du fortelle mer om den, hva den innebærer osv.? Ser ut som om du får oppleve så mye gøy! Og hvem er det som tar alle bildene av deg egentlig? Elsker at du ikke bare tar sånne stille-meg-opp-og-smil bilder. Det er så utrolig god kvalitet på bildene dine! Kjempe gøy.

Kos deg videre! Hilsen Karen

Den var fantastisk! Kan ikke tro hvor fort det gikk, og at det over allerede… Jeg reiste med G Adventures, de arrangerer slike «organiserte backpacker-reiser» i mange forskjellige land, det er dødsgenialt! Det var de samme jeg reiste med gjennom India også. Man betaler en sum, beløpet kommer an på hva slags standard på pakken du velger, for å oppleve landet uten at du trenger å tenke så mye selv. Mine turer var såkalte «YOLO»-turer, da havner du i en gruppe på 10-15 personer i alderen 18-30something, og reiser på billigst mulig måte rundt i landet. Dere får en lokal som følger dere på hele reisen, vil ikke kalle h*n en GUIDE, for h*n er mer enn som så. Mer som en venn, en reiseleder, en som legger landet for dine føtter.

Når du reiser «YOLO» reiser du slik de lokale reiser, deler tog med dem, busser, gjør mest mulig slik de gjør det – for å oppleve kulturen til det fulle. Prisen for YOLO inkluderer alle togbilletter, hoteller og noen andre transporter hit og dit. Mat, tips, inngangspenger til turistattraksjoner og alt annet betaler du utenom pakkeprisen, og du velger altså helt selv hva du ønsker å gjøre i hver by dere kommer til. Om du vil kan du frigjøre deg helt fra gruppen og finne på det du selv vil – it’s up to you! Det jeg liker alleraller best er at lederen vår alltid vet hvilke resturanter som er trygge for oss romvesner, hva du BØR betale for den og den suverniren når du står og pruter på gata, de sørger for at du ikke blir lurt av taxisjåfører, snakker språket og gjør generelt reisen din best mulig. Konseptet er fantastisk, og jeg kommer helt sikkert til å reise med de igjen! Ikke bare har jeg sett mest mulig av landene på den ærligste måten, jeg har også funnet venner for livet i gruppene jeg har vært på. Reisen min gjennom Kina het «Roam China», og den i India het «Uncover India – Delhi to Goa». Google it. Spring ut og opplev, superapor!

Bildene mine tvinger jeg de rundt meg til å ta, smil! Det tar ikke lang tid før jeg blir avslørt som blogger, og da er det jo bare å dirigere i vei. Fin sånn! Takk!

Just explaining how G Adventures works, the agency I was travelling with through India and China. It’s an awesome concept, for sure! Please google translate if you’re interested in reading how my exp was with them 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *