with snake in my system


ph_priv, Yangshou – China

Herregud, for en perfekt søndag! Kunne ønske skoene mine hadde plass til fler, for dere hadde elsket å være i dem… Jeg startet dagen med arme riddere på en resturant borti gata, åh den fineste gata, så dro vi og leide sykler og startet et kinesisk eventyr jeg trenger flere år på å fordøye. Kroppen min har fått litt av hvert og fordøye i dag den også, første stopp var hos en lokal bonde, der helte jeg i meg en drikk brygget på slange, tusenbein, bie, skorpion og edderkopp. Dyrene lå fremdeles i det store glasset vi forsynte oss fra, bien fløt rundt og slangen var surret sammen, har ligget der i flere år! Det høres ut som jeg sitter og juger, jeg vet, men jeg gjør ikke det. Og det smakte til og med godt, som en shot med alkohol – uten alkohol. Umulig å beskrive, men det skal iallfall føre til et langt og godt liv, og med alt som skjedde etter denne drikken er jeg allerede godt på vei, ass.

Vi syklet videre fra denne bonden, på stier omringet av bomullsplanter, og diverse frukttrær, til en annen bonde, hvor vi fikk servert hjemmelaget mat til lunsj. Dødsgodt! Til dessert spikket vi digre sukkerrør, og gnagde på de etterpå. Nam! Derfra gikk turen til Moon Hill, hvor vi satte fra oss syklene og klatret opp for utsikten og enda en hake på «Been there – done that»-lista. Synet som ventet oss på toppen var nydelig, og absolutt vært strevet. Kina, maje-fucking-stetiske Kina! Vi steg etterhvert ned igjen, syklet videre og plutselig var vi inne i et fjell, badet i leire og varme kilder…..

Det føles ut som jeg skriver en annens blogg akkurat nå, på vegne av 1 stk heldig jævel. Timene jeg akkurat har lagt bak meg er for utrolige, og de føyer seg bare inn i rekken over flere uker av samme ulla. Jeg er i bomullsland! Som mamma og pappa pekte ut for meg i «Barnas Verdensatlas» da jeg var liten!

Runder av med et par leserspørsmål: Hvor lenge skal du være borte igjen? Litt over et halvt år! Skal du være borte i jula? Jau… Hvor feirer du jul i år, Marie? Et sted mellom Filippinene og Hawaii…. Wait for it! Den organiserte reisen min gjennom Kina, som en annen har spurt om, kommer i eget innlegg når jeg får tid. Nå er det snart middag, håper dere nyter første advent der hjemme! STOR KLEM fra andre siden av jordkloden <3

Wow, what a perfect Sunday! I wish you were in my shoes today. We’ve done SO much, cycling through the countryside of Yangshou. I drank something made of snake, centipede, spider, bee and scorpion, took a mud bath, went into a cave, hiked up the Moon Hill, had lunch at a farmer’s house, saw the amazing view of the Chinese fields, rivers, omg – I have no words…. AT ALL. (Just some few in Norwegian, google translate it if you’d like.)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *