the great wall of China


ph_priv

God morgen Norge! For min del er det snart middag, min gode morgen har allerede for lengst passert, som dere ser. Tilbragte den på den kinesiske mur, tenk det – sånn har det altså blitt. En helt vanlig mandag i Maries nye liv. Jeg elsket det! Og for en tur det var, 8 km med konstant trapper i krystallklar, kinesisk vinterluft. Jeg var helt skutt etterpå. Beina mine RISTET, uten å overdrive, da jeg omsider kunne tikke av «Gå den kinesiske mur» på ting-å-gjøre-før-jeg-dør-listen min. Men det var så himla verdt det, selvom det er vanskelig å ta innover seg at jeg faktisk har gjort det. Vi tok sklia ned igjen, haha, visste ikke at de hadde en sånn en gang. Hvor kult! Og kaldt! Måtte kline til og kjøpe jakke i går, bare fordi, jeg har jo ikke akkurat pakket for de små blå…

I går kveld, før jeg kjøpte jakken, og etter at jeg snakket med dere, møtte jeg de jeg skal reise gjennom Kina med. Fin gjeng! Blant annet tre norske jenter, så  jeg leker førstemann til å bli språkforvirra igjen. Norsk er så fjernt for meg nå, det høres ut som en fremmed film når jeg hører de prate. Og som om ikke nordmenn var tilfeldig nok å møte på en vinterdag i Kina…. Hun jeg deler rom med har også vært i Forsvaret i et par år! Hun kastet uniformen for å reise rundt i verden i noen måneder, har lagt Afrika og India bak seg, akkurat som meg, og hennes siste destinasjon er den samme som min. Ærlig talt. Hvor liten er ikke verden, egentlig?! Åh, dere, reisen gjennom Kina ligger an til å bli fantastisk – den også.

Nå skal vi snart ut og spise middag sammen – Beijing Duck! Hejhej!

Good morning, Norway! Well, for me it’s dinnertime – my good morning has already passed hours ago, as you can see. I spent it on the Great Wall of China! Wow, what a trip that was. I loved it – so amazing, and so hard to realize that I’ve actually been there – done that! What a view! And 8 km with constantly stairs, my legs were SHAKING when I was finished. (my roommate and I were the first ones up, so… just saying, haha) And the air here is so cold and crystalclear, reminds me of Norway. I had to buy a jacket last night, just to survive these days in Bejing! I also met my group yesterday, it seems to be a good one! Three other Norwegian girls aswell, I’m gonna be SO confused about the languages – again… My mindset is so English that even my own language sounds like the strangest ever. Oh, and my roommate is another army girl who just left Africa and india, and we have the same last destination in Januar. HOW small isn’t the world?! 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *