my day in India

06:36


Stod på toppen av et indisk fjell i Pushkar, ventet på soloppgangen. Hadde nettopp presset den forfalne militærkroppen min mot sin vilje opp hundrevis av meter med trapper fra helvete, kalt Stein. STORE steiner. Men så kom den velkjente mestringsfølelsen, og all sorgen over fysisk aktivitet ble slettet. Jeg må banne: Fy faen, så vakkert det var der oppe! Lyset, stillheten og frisk luft rammet inn av en magisk ventetid på solen som skulle si hei bare et par kvarter etter at vi kom opp.

Stood at the top of an indian mountain in Pushkar, waiting for the sunrise. I had just pushed my body’s limits by doing that hike up there, felt SO EFFIN’ GOOD when I finally made it! Gad, I’ve SO ruined my military image with this bad condition of mine…. Anyway – it was totally amazing up there. The light, the quiet, the air – all parts of a waiting to see the sun say hello just one quarter after we made it to the top. STUNNING!

06:55


HEI! HELLO!

07:00


Jeg delte øyeblikket med en ape. Og Mike.

I shared the moment with a monkey. And Mike.  

11:21


Orientationwalk i Pushkar, her er ku (hellig) foran innsjø (hellig).

Orientationwalk in Pushkar. Here’s a (holy) cow in front of a (holy) lake. 

11:39


Marked! Kuene ser sikkert morsomme ut der de går gjennom gatene med samme rett som et menneske, men herregud, dere skal vite at skinnet bedrar. De både stanger og biter etter deg, hvis du er riktig uheldig!

Market! The cows look quite cool when they’re walking throught the streets equal to a human, but I’m telling you – they are dangerous! Suddenly they attack you from out of the blue!

17:29


Besøkte indiske barn som bor på en skole utenfor Pushkar for å få en bedre start enn den de fikk av en barndom i fattigdom. Vi snakket med de, spilte cricket, ga gaver og tok bilder. Så herlige! Jeg la igjen en bærepose med klær her også, min tredje på reisen og dette er bare destinasjon nummer to! Jeg hadde ikke engang planlagt det her, å spre rundt meg med klær i hytt og pine. Men nå forstår jeg plutselig meningen med hvorfor jeg var så fantastisk elendig til å pakke da jeg skulle reise hjemmefra. Møtet med barna, både her og i Afrika, sa alt. Det var for dem.

Etter møtet med barna dro vi til det samme stedet som vi spiste frokost på, «Middle of nowhere» (resturant med selvironi!), spiste middag og så en Bollywood-versjon av filmen «Hangover». Dødsmorsom, helt til jeg sovnet…. Blame the sunrise. I morgen reiser vi videre sørover, så jeg antar vi skrives igjen fra neste by! So long, supers!

After the market we went to a local school right outside of Pushkar, with kids who are getting a new start after a tough childhood. We played with them, took some pictures and just spent som time together. They where absolutely lovley! I left a bag with clothes there aswell, my third so far – and I’ve only reach my second destination! I didn’t really planned to throw my clothes around the world like this, but my bad packing-skills are all making sense to me now. It was for the children, and for me to learn that there’s people out there that need my things SO much more than I do. I’m not doing much, but I am doing something – and I’m happy if my clothes can make at least ONE girl happy.  After the school-visit, we had dinner and watched a Bollywood-movie in our hotel’s neighbourhood, at a place called «Middle of Nowhere». I felt asleep during the movie, just blaming the sunrise-hike….. Tomorrow we are travelling further south, so I guess I’ll catch you guys in the next town! So long, supers!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *