the pink city


ph_priv, Jaipur, India

Hello strangers! Nå sitter jeg på taket av hotellet, med gratis wifi og en utsikt å bli bergtatt av. Jeg har kommet til Jaipur, the pink city! Egentlig orange, men fyren som sa noe om fargen en gang i tiden var fargeblind. (Oh, I’m such a story-teller!) Vi reiste fra Agra i dag tidlig, med tuktuk til bussholdeplassen hvor vi startet dagen med indisk te i noe vi ville kalt et shotteglass. Det smakte supersøtt, og jeg som innbilte meg at jeg ikke kunne bli noe søtere. Så feil kan man ta.

Derfra hoppet vi på en indisk buss, som tok oss med 6 timer lenger sør i landet. Overlever du en indisk buss i 6 timer med indiske trafikkregler, overlever du alt. Null tull. Jo lenger sør vi kom, jo klarere ble himmelen – nå kan vi faktisk SE noe! Til og med solen! New Dehli og Agra var så ødelagt av eksos og støv at nå, som det går over i vintertid her nede, var det umulig å se noe som helst. Så synd, for det var virkelig utrolig vakkert der! Lenge leve menneskeheten, en real skål for Co2.

Ellers har ikke kroppen min reagert på den sterke maten enda, jeg antar at den insane sterke kyllingen i Sør-Afrika gjorde sitt av forberedelser. Myggen, derimot, har absolutt funnet kroppen min, så det går i myggspray til frokost og malariatabletter til middag. I ettermiddag (klokken er halv fire nå) skal vi ut på orientationwalk i nabolaget, for å sjekke ståa – før de virkelige eventyrene i den rosa byen starter i morgen! Vi blir i Jaipur i to netter, det skal bli godt å slappe litt av før vi kaster oss videre.

Senere! India’s keeping me busy!

Hello strangers! I’m sitting on the roof of our new hotel, with free wifi and a mesmerizing view. I’m in Jaipur – the pink city of India! It was suppose to be orange, but the guy who named the city was colorblind. (Oh, I’m such a storyteller…) We left Agra this morning, with tuktuks to the buss-station, where we started the day with some indian tea. Tasted SO sweet, and I didn’t even think I could get any sweeter! Guess I was wrong. From there we went with an indian bus for 6 hours, to Jaipur. The sky is so much clearer here – in New Dehli and Agra it was covered in pollution, we couldn’t even see the sun! Such a shame, cause it was really beautiful there. Now we are going out for a orientationwalk in the neighbourhood, the real Jaipur-adventures start tomorrow. We’re staying in the pink city for two nights, it’s gonna be nice to chill a little before we’re travelling further south. Ok, LATER, India’s keeping me busy!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *