om namaha shivaya


ph_priv New Dehli, India

Hello from India! Verden legger opp til å bli blogget om, tenk at jeg fant nett allerede på mitt første, lille hotell! Hvilken flaks. Jeg er med andre ord trygt på plass i New Dehli, og har allerede vært ute på kveldseventyr! Etter nattens reising og hjertesmerte trodde jeg ikke jeg skulle orke noesomhelst, men selvfølgelig skulle jeg det! Jeg er i India!

Magien ved dette landet har allerede grepet meg. Sør-Afrika føltes som hjemme, men dette er virkelig noe annet enn Europa. Lederen vår tok oss med til et tempel, hvor vi ble kastet inn i indiske skikker. Av med skoene, vaske føttene, dekke til håret og ta til seg alt sammen. Etter tempelet gikk vi for og lage og spise middag i en spisesal hvor flere tusen indere samles for å spise flere ganger i uken. Konseptet er fantastisk! Rike, fattige, alle skal få, det er ingen klasseskiller, bare mat som skal lages, deles ut og spises av mennesker i fellesskap. Og det var så godt!

Nå må jeg sove, godt det også. Vi skal opp kl 5 i morgen tidlig, for å rekke toget til neste destinasjon allerede. Hei, New Dehli, men hadet! Programmet jeg har meldt meg på går ikke ut på å samle en  gruppe turister, sette de i en merket buss og legge til en radiostasjon av en guid, dette føles mer ekte. Vi skal reise som de lokale gjør, spise der de lokale spiser, hele turen vår styres av hva vi vil, hva den indiske lederen vår anbefaler og foreslår, og tilfeldigheter som dukker opp underveis. Jeg har allerede glemt Sør-Afrika. India, I’m all yours <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *