Bo Kaap


ph_priv Bo Kaap, Cape Town

Så. Her er vi, da. Min siste dag i Cape Town. Athalia og jeg dro til det muslimske strøket, Bo Kaap, som ligger like utenfor sentrum. It’s so funny, you just have to cross one street, and suddenly there’s a whole new world! So quiet, such beautiful houses and a very different atmosphere. Loved it! Jada, norsken min fader ut, jeg veit. Det blir nok verre med tiden, så get use to it. Deretter tok vi en kaffe, før i satt oss i vinduskarmen min (<3) hos Zuki, og hadde vår siste lille time.

Nå har jeg akkurat tatt farvel med min tyske venninne, vet ikke hva tiden min her hadde vært uten henne! Og Zuki. Og alle de andre som har sveipet innom livet mitt i løpet av de to siste ukene. Heldigvis er ikke verden lenger unna enn litt tid og penger, så jeg er helt sikker på at dette ikke var siste gang jeg så dem! Nå må jeg pakke sammen de siste tingene mine, før Zuki tar meg til flyplassen og mitt neste eventyr som starter allerede i kveld.

Fikk et spørsmål om hva som må gjøres i Cape Town, hvis du bare har én uke, jeg har ikke tid til mer enn å ramse opp: Camps Bay, hike (gå!! det gir deg så mye mer enn cablecar gjør) opp Table Mountain, Bo Kaap, Cape Point, Kirstenbosch Botanical Gardens og for all del – BENYTT DEG AV MINIBUSSENE! Jeg kommer ikke på mer i farten, men bare les innleggene mine fra Cape Town så får du helt sikkert flere idéer!

Har forhåndsskrevet noen innlegg til dere, så vi snakkes plutselig igjen. Inntil det skjer – take care! Og takk for at dere følger meg verden rundt, superpeople. <3

So, here we are then. Last day in Cape Town, filling my lungs with South African air for the last time. For now. Cause I will be back, you have my words on that! Now I’ve to pack my things together, say goodbye to Zuki at the airport and cry my heart out on the plane to my next destination. I’ve prewritten some posts for you, ’cause I don’t know when I’ll get online again. Until then – take care, and thanks for following me the world around! Sharpsharp. <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *