afskeid africa!

Tiden er inne, Simba. Jeg må stikke videre. Faen, for et eventyr det her har vært! Sølveplet mitt har minst en milliard pixler fordelt på tusenvis av bilder, som jeg skal grine til når hverdagen hjemme i Norge tar meg igjen, og jeg innser hvor himla mye jeg savner det lille livet jeg rakk å få på andre siden av jorden. Alle menneskene jeg møtte, alle tingene jeg så, alt jeg lærte, alt jeg gjorde. Men der ett eventyr ender, starter et annet. It’s time for INDIA, baby!

Internett-tilgangen fra nå av vet jeg som sagt ikke hvordan blir, men dere kan følge meg på FACEBOOK og TWITTER for oppdateringer underveis, og selvfølgelig her. Bloggen og dere har førsterett på livstegnene mine!

Sør Afrika – vi sees igjen.

Sharp sharp*!

Oh my god, this is the saddest day. I’m leaving Cape Town and South Africa. My stay here has been a dream! All the people I met, all the things I did, saw and lessons I learned. I’m coming back one day, Simba. Trust me. And to all of my three amazing S-A couchsurfing-hosts: From the bottom of my heart THANK YOU! You made this excactly what it turned out to be, and I’m so lucky that you were the ones that accepted my couchrequests. I’m really gonna miss you guys, SHOUT OUT LOAD if you’re coming to Norway, right?! Now – it’s time for India, baby! 

*Afrikansk slang

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *