biltongmania


ph_priv, Camps Bay, Cape Town. Picking goodlooking guy on the beeeaaach…

Hej supers! Åh, kan kjenne det på hele kroppen min at november har overtatt stafettpinnen 2012. SÅ fantastisk brun! Og solbrent. Håper den norske novemberen behandler dere bedre, å være så varm og lat unner jeg ingen :(((( Hihi-hilsen prinsessen på erte(kroke)n ;ppPPpp

I dag dro Athalia og jeg til Camps Bay for å meske oss i UV-stråler og spise hvitt brød med avakado og biltong. Jeg har aldri vært spesielt avhengig av noe som helst, men biltong har virkelig introdusert meg for abstinenser. Å ikke ha tilgang på det tørkede kjøttet lenger blir et sant mareritt! Jeg har kjøpt med en pakke med struts for å ha med hjem til Norge, men kjenner jeg viljestyrken min rett kommer den ikke lenger enn til neste destinasjon…

Jeg har også fått host til mitt neste sofasurfeland i dag, som jeg ankommer i desember! Denne gangen skal jeg bo hos en familie, mannen er fotograf og skal ta meg med til både det ene og andre stedet som ikke egentlig er en del av reiseruten min. Så nå må jeg bestille flere flybilletter! Han ba meg kjøpe en finere kjole også, for han skal ta meg med i et lokalt bryllup ute på en av øyene omkring. Herregud, jeg gleder meg! Nesten så mye at sorgen over å forlate Sør-Afrika blekner litt. Men bare nesten. For DET skal bli trist som faen… Ari Behn vet ikke hva han snakker om.

Nå skal jeg sette meg ned og drikke Savanna Dry mens jeg syr sammen en film og flere innlegg til dere. Jeg forlater snart Zuki og det gode liv i 11. etg, og aner ikke hvor lenge jeg blir offline. Så noe må dere jo få mens jeg er borte! Håper dere har det fint der hjemme, og at dere snart finner gleden ved å kommentere igjen for jeg savner dere. Og leserne mine med utovertiss: GRO BART FOR MENNS HELSE  I MOVEMBER! Finner jeg et ok studio vurderer jeg å gro min egen bart også, syns tatoveringen min er litt i minste laget…

Bart ut!

Hi! Ah, I love this November. While my friends and family are dealing with snow back home in Norway, the only white thing I’m dealing with is the white sand on the beach. Today Athalia and I went to Camps Bay for chilling with the sun, biltong and avo. Perfect! We also met a lot of cool african people, I’ll soon show you what we talked about in a video I’ll make 🙂 I also got a host for my next couchsurfing-country today, wich I’m arriving in December. I’m staying with a family this time, the man is a photographer and will take me to some islands I didn’t really planed to go. That includes a local wedding. OH, can’t wait! Write you later, supers. Ps. My manly readers: grow a mustache in Movember for supporting mens health! If I find a proper studio, I’ll grow my own mustache aswell, I think it’s too tiny the way it is…. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *