I want my heart back, Cape Town


ph_priv sunday 28/10/12

Hej eskimos! Internettet i leiligheten datt plutselig ut i går formiddag, KRISE for de hjemme som har blitt så bortskjemte med livstegn fra meg… Og litt for meg, som baserer alle inntektene mine på internett for tiden, og som foreløpig står sofaløs på neste surfedestinasjon. Men nå er vi gjenforent igjen, og alle hjerter gleder seg!

På søndag dro vi altså til denne stranden ved Camps Bay, de nyeste vennene mine og meg, minus the black ones. Stranden ligger visst ikke for dem her nede… Hadde ikke hodebunnen min vært så sykt solbrent, hadde jeg klødd meg i den. Men åh, stranden! Det var en til av de dagene som kan kategoriseres som LIVET. Gjennom speilaktige pilotbriller kunne jeg bare ligge der og usynlig sperre øynene opp for alt som var helt greit å hvile blikket på (MENN), mens solen la sin magi på kroppen min. Jeg har oppnådd det fine «permanent truse»-skillet. Kategoriseres som dritsexy.

Etter timer på stranden kjørte vi hjem igjen, og gjorde oss klare for Cold Turkey – et uteparty som arrangeres hver søndag i Woodstock. Derfra dro vi hjem til kameraten til Zuki og det tyske sofasurferparet, før Zuki og jeg dro hjem og avsluttet kvelden med noen glass. Kveldsrituale, blitt! Vi hadde noen skikkelig gode samtaler også. Og jeg må ha sagt noe fantastisk fint, for plutselig så han på meg med de største, mørkeste øynene jeg noen gang har sett og ga meg en real klem. Jeg ler bare jeg tenker på det, så herlig, og hjertet mitt revner når den nesten tanken i rekken er «Du drar snart, lol». Fader, jeg kommer til å savne det her! Jeg har vært her så lenge at jeg har rukket å utvikle et helt, lite liv her nede, med venner, rutiner, trygghet. Hver eneste dag består av så mye glede, etterfulgt av så mye sorg for jeg vet at det snart tar slutt. Hjertet mitt! Avskjeder er det verste jeg veit. Heldigvis blir det ingen avskjed denne gangen, det blir «See ya later», because we will.

Håper dere har det fint, der hjemme i vår lille diamant i nord! Legg noen snøkrystaller på tungene deres for meg også! Så skal jeg spise litt sandkorn. Just because I can. Smil!

Hi Eskimos! The Internet has been down, but I’m back on track now! Luckily, ’cause I base all of my earnings online at the moment… And I’m still withouth a couchsurfing-host at my next CS-destination. I’m sure it’ll be alright! On Sunday we went to the beach again, in Camps Bay. LOVED IT! So beautiful, so many men to watch secretly through my sunglasses…. Ah! The sun made me a permanent underwear aswell. Looks sexy or whatever, I don’t know. Today I’ve been with Athalia at Access Park, with all the shops. We got there by bus, so damn proud when we finally made it, haha! Oh my god, I’m SO gonna miss this place. My host, my couch, my friends. I’ve been here so long that I feel that I have my own life down here! My heart’s just breaking by the thoughts of leaving…. Luckily – it will be no goodbyes, only a «see ya later» – because we WILL. 
Catch some snowflakes on your tounges for me, Norway! Hope you’re all good, xxx 

(I samarbeid med Groupon) PS. Dere som er interessert i gode tilbud på skjønnhet og tjenester bør sjekke ut dealer hos Groupon

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *