SUNDAY, literally spoken

Morning! Nå har dere ødelagt den fine tiden vi hadde sammen, dere har gjort så vi har fått en tidsforskjell! Jeg ligger én time foran dere, og må begynne å tilpasse skypesamtaler og gjøre tidsmessig forarbeid før jeg kan tenke «aaaahhh, de er fortsatt på jobb, og her ligger jeg på stranden og drikker Savanna Dry!». Men jeg får vel svelge den lille kamelen, det er tross alt det eneste jeg har å slite med her nede. Og slitet går bare ut på å ta opp iphonen, for verdensklokkeappen gjør alt for meg. Så, jeg har resonert meg frem til at det er greit. Dere kan få stille klokka.

I går ble vi bare inne, så på dokumentar om Cuba-krisen, bestilte pizza og hadde det fint. Jeg ble sittende i måneskinnet på den lille verandaen og snakke med de nyeste venninnene mine mens guttene spilte fotball på playstation. So nice! Alkoholfrie lørdagskvelder er undervurdert, dere. I dag våknet jeg av solen som kilte meg i ansiktet (/fungerte som en svær, intens lyskaster midt i trynet, den forrige setningen hørtes bare så mye mer idyllisk ut) rundt halv 9, så jeg ga opp resten av Zzz’ene, og stod opp i stedet.

I dag skal vi til Camps Bay, stranden på bildet, det blir grisedeilig! Det er forresten den stranden Cubus, Kappahl, Dressmann osv spiller inn sommerreklamene sine. Inside information. Det er også der alle de rike, og kjendisene, holder til når de er i Cape Town. Matt Damon, Clint Eastwood…. Supermarie.

Nå skal jeg fikse morratrynet mitt før Zuki våkner! Fortell meg om helgen deres, da, har dere feiret Halloween? Fortell meg alt! 

Good morning! Norway, you’ve messed up our time! Now I’m 1 hour ahead of you, and need to make research before I go skyping, or to think about you being at work, when I’m on the beach. Hectic! But, then again, that is my only concern at the moment, so I’ll let it pass. 
We spent last night at my host’s place. Watched a BBC-documentary, ordered pizza and had a really good time. Saturday nights without alcohol are  underestimated! Loved it. Today we’re going to the beach in Camps Bay. Such a lovley day!
So, what did you do this weekend? Halloween-party? Tell me everything!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *