Biscuit Mill Market


ph_priv_Woodstock, Cape Town 2012

God kveld! Åh! I dag har vært så deilig! Strålende sol, lite vind, så varmt! Rene Afrika. Bare synd vi sov bort halvparten… I går kveld ble vi nemlig grepet av Longstreet, den populære partygata i Cape Town. Herregud, så gøy det var! Sør-Afrikanerne er et herlig folk, ass. Jeg fikk æren av å være wingwoman for en av de vi møtte i løpet av natten, han var helt håpløs når det kom til jenter, stakkar. Og jeg gjorde ikke akkurat saken noe bedre, ved å plukke ut de vanskeligste byttene til han. Frøken dobbelt-så-høy-som-deg, utlendinger som ikke kunne engelsk, det lille han hadde igjen av selvtillit er jeg redd jeg tok knekken på. Jeg er fæl sånn.

I dag, da vi omsider våknet, dro vi til Woodstock for Biscuit Mill Market. En nedlagt kjeksfabrikk som hver lørdag forvandles til et yrende marked med klær, frukt, mat og drikke. Og MASSE mennesker, det er visst et lørdagsrituale for Cape Townere. Den stemningen! Jeg elsket det!

Nå sitter vi i leiligheten til Zuki, hosten min, og slapper av. Det er han til høyre på bildet, forresten. Vi har besøk av to av kameratene hans, og det tyske paret som surfer på sofaen til én av dem. Det er det som er gjengen min for tiden. Fader, jeg kommer til å savne disse menneskene! Dette er min siste helg i Sør-Afrika, før reisen går videre. Det gjør heldigvis minnene herfra også, jeg binder de fast til båndet jeg har tissen i, og så går vi sammen mot evigheten. (Med dere på slep!) Det blir fint.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *