sporty sikkert


ph_priv svett

Herregud, jeg hadde helt glemt hvor digg det er å trene (s)vettet av seg! Jeg føler meg så god som ny! Én african time (hvem vet hvor lenge det er) etter jeg snakket med dere sist stod jeg klar i 4. etasje, som viste seg å være en hel heisstopp for bare treningsrom. Og jeg hadde det helt for meg selv! Jeg vant!

Med musikken i øret gikk jeg hardt og målbevisst mot straffen for å ha vanskjøtet kroppen min i altfor mange afrikanske uker. Tredemøllene var plassert mot vinduene, og vinduene kan vi som er inne se ut av – men ingen kan se inn, så de oppfører seg som speil. Jeg skal altså lide, og samtidig nyte synet av det. Straffen blir ikke bedre (verre) enn det.

Jeg trykket på START, mølla ba om alderen min. 22 år betydde tydeligvis 30 min med løping, så da tok jeg i mot ordren og løp for livet. Virkelig; for livet. Kroppen min har jo forfalt! Jeg måtte gi meg BLIKKET opptil flere ganger der jeg løp. Hver gang jeg tenkte tanken på å slakke på farten, sperret jeg øynene opp mot jenta som løp mot meg i vinduet, og da turte jeg ikke annet enn å holde det gående. Det var faktisk veldig motiverende å se på meg selv løpe, jeg kunne nesten SE kroppen bli friskere og sunnere for hvert steg jeg tok! Og jeg så hvordan svetten rant, hvor flink jeg så ut der jeg løp, det fikk meg bare til å gi enda mer – for å bli enda stoltere av det jeg så. Jeg, ass! Trives FOR godt i eget selskap.

Da jeg var ferdig druknet jeg i svette, så hvordan jeg kan sitte her og skrive er meg en gåte. Jeg kan virkelig ikke huske å ha svettet så mye i hele mitt liv, beklager detaljene, men herreGUD! Kroppen min! Dette kan bare ikke fortsette. 4. etg, we’ll meet again.

Hvordan ligger dere an med TRENINGSLØFTENE deres, da? Å joda, det forfølger dere for resten av livet deres. Iallfall de timene av livet dere velger å bruke på supermarie.net.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *