it’s (african) time to get under the spotlight


ph_priv

Jeg hadde en avtale med en filmfotograf i Norge på Skype i dag, for å gjøre en videoblogg til oppfølgerfilmen av fjorårets UTS. Jeg tror premieren er førstkommende mandag, dere kan sikkert dra og se, hvis dere vil. For min del må jeg vente til den kommer på youtube! Under ser dere filmen vi lagde i fjor, med engelsk undertekst for mine nye, Sør-Afrikanske lesere 🙂 Enjoy! Nå som solen har forlatt den lille verandaen min skal jeg ned i fjerde og sjekke ut treningsrommet. Eller, snart, iallfall. Jeg kjører konseptet ‘african time’, for å smelte inn i omgivelsene, skjønner dere. Det vil si at tiden er ikke noe å tenke på, vi tar alt når det passer oss, eller en annen gang som kanskje passer bedre. Mer avslappet forhold til klokka skal dere lete lenge etter! Hehe, vi snakkes senere, supers.

I did a videoblog via Skype today, the sequel film to last year’s UTS. I’m really excited to see how I did! I think the premiere is upcoming Monday, and I’ll of course share it with you guys when it’s out. You can see the first movie below, made in 2011. With English subtitles for my new South African readers 🙂 Enjoy! Now that the sun has left my porch I’m going down to check out the gym, so I’ll write you later, supers! Or maybe another time. I’m following the concept ‘african time’ while I’m here, you see…

5 kommentarer

  1. Fullt klar over hva african time betyr! haha! Huff, skjønner ikke at samfunnet holder sammen til tider.. HAHA!

  2. «tiden er ikke noe å tenke på, vi tar alt når det passer oss, eller en annen gang som kanskje passer bedre» HEHEHE.
    Ps. det var fint å se videosnutten igjen!!

  3. HAHA! Det hadde vært deilig å ha litt «african time» ja.

  4. da jeg fikk «leopard» for litt over et år siden, var du og ordene dine en sann trøst i mange tunge stunder – takk for at du har delt. videoen har jeg forresten ikke sett før, så morsomt å høre stemmen din! du er så inspirerende:)

  5. […] to join the videoproject “Under the spotlight”. You can see the first video, from 2011, HERE. This is the video of 2012 – made in October during my stay in Cape Town. […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *