det finnes alltid et håp


foto: privat. 1. Fugler, obviosly. 2. Legg merke til at ingen av skiltene peker mot syd, fordi… der er det ingenting! Bare Antarktis! 3. Picking Cape of Good Hope. 4. Meg ved skiltet. Og damen som ikke tok hintet. 

Hej superpeople! For en berg- og dalbane denne reisen er. Den ene dagen har jeg føttene mine plantet på en av byens dystre bakside, den neste er jeg omringet av gode håp. Det er til å bli følelsesmessig ustabil av.

Som en kontrast til gårsdagens township, besøkte vi alts?Kapp det gode håp» i dag, det sør-vestligste punktet på kartet vårt. Det var helt sprøtt å tenke på at ingen land i hele verden lå der ute i den blå evigheten jeg hvilte øynene mine på. Det indiske hav møter Atlanterhavet et sted der ute, men vi kunne ikke se det. Det eneste vi kunne se var bare så utrolig vakkert! Vi så også ville strutser ved havet, aper på størrelse med førsteklassinger, og sebraer som gresset ved motorveien. For et land dette er! Hadde det ikke vært for at jeg ble snytt for mine ni liv, (leopard, kattedyr u know) hadde jeg garantert brukt ett av dem til å utforske hele kontinentet.

Dere lurer sikkert på hvem «vi» er, i og med at jeg har skrytt på meg at jeg liksom reiser alene. Det var de samme jeg var ute med på tirsdag, de inviterte meg på deilig frokost og nye eventyr i dag! Heldig, vel! Åh, dere skulle sett, jeg var så sykt storfornøyd da jeg fant frem til leiligheten deres helt på egenhånd i dag tidlig. Hvor er applausen, medaljen og mannen i mitt liv, tenkte jeg. (Sistnevnte bare fordi det er noe jeg alltid har lurt på.) Jeg glemte kartet mitt hjemme, skjønner dere, og han jeg spurte om veien pekte meg ut i helt feil retning, så det endte med at jeg måtte navigere etter fjellene. Etter fjellene! Det er jeg og Lars Monsen.

Jeg har fikset meg sofaer å surfe på helt til jeg forlater landet igjen, forresten. Så deilig å få det ut av hodet! Jeg sjekker ut av backpacker-suiten (<3) min allerede på søndag, da blir jeg hentet av min nye host, som bor litt utenfor Cape Town. Han bor på vinlandet, og eier et strandhus som vi skal til neste helg. Vin og strandhus…. Så det er der han er, mannen jeg leter etter! Neida. (Joda.)

Went to see Cape of good hope today. So beautiful! We also went to Simon’s Town to see penguins and eat lunch. And of course, have some Savanna Dry 🙂 Tomorrow I’ll meet my first couchsurfer-host again for sushi, and Sunday I’ll pack my backpack to continue my journey! See you!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *