first day of rest of my life

Rise and shine! Jeg holdt hodet mitt opptatt for å unngå ensomheten til sent i går kveld, så her får dere første innblikk i dagboken jeg skrev da jeg var på Kwantu. Enjoy!

KL 21:10, 25. SEPTEMBER 2012, KWANTU:
Herregud, for en dag! Jeg stod opp rundt halv syv, og det første som får øye på morratrynet mitter en ape. En ape!

Jeg løp inn og hentet Sarah, som også hadde stått opp, og vi ble bare stående og måpe. Etterhvert viste det seg å være fem av dem, hoppende rundt på taket vårt. Haha!

07:30 startet arbeidsdagen. Først hadde vi en leksjon med Dave (kjekk!), som har ansvar for alt stort der ute. Etter leksjonen hans om «NO KILL-policyen» altså at feks edderkopper skal flyttes ut i det fri, aldri drepes, osv, tok han oss med til den delen av reservatet hvor tigerne, løvene og cheetahene forberedes på livet i det ville Afrika.

De er så majestetiske! Og vakre! Jeg kunne ha sittet og beundret de i flere dager i strekk, bare la meg fortape i skjønnheten deres. Men etter en stund nærmet det seg frokost, så vi gikk innom smådyrsgården…..


Peter <3


Diego, den døve, lille gnuen <3

….før vi gikk og fikk i oss litt næring. Etter frokost ventet nemlig selve eventyret! Fortsettelse følger.

Some pictures from the first day as a voulenteer at Kwantu Game Reserve. I woke up to this monkey right outside our door, it was amazing! So Africa! Before breakfast Dave showed us around, introduced us to the lions, tigers, it took my breath away. They look so majestetic, I would watch them forever! But forever didn’t last longer than 09:30, breakfast-time. After this first meal – the real adventure started…. To be continued!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *