magic of daily life

Hej home! For noen timer siden satt jeg i sengen med sølveplet på fanget, tittet ut på det grå været og tenkte at i dag var dagen for å komme ajúr med dagboken min fra Kwantu som jeg har lovet dere. Men så bare:

Og:

Og:

Og:

(kunstpause)

Det er dager som dette jeg lever for. De som bare blir til mens jeg går, designet av tilfeldigheter og spontanitet. Bare sekunder etter at idéen om en rolig bloggdag stod fremst i tankerekken min, ble jeg invitert med til Camps Bay av en jeg jobbet med i Forsvaret, og jeg ryddet umiddelbart (BART! <3) hodet mitt for alt annet. Jeg erstattet bloggplanleggingen med løsningsorientering, og klødde meg i hodet for hvordan i all verden jeg skulle komme meg til Camps Bay. Jeg kunne selvfølgelig ha spurt i resepsjonen, men jeg foretrekker å finne ut av det selv. Er man på eventyr, så er man på eventyr!

Jeg kledde på meg (masse, været var virkelig ikke bra…), grep veska og stod omsider clueless midt i gata. Så bestemte jeg meg for å bare gå en vei, og håpe på det beste. Og det må jeg si! «Det beste» viste seg å være veien til busskiosken, hvor jeg fikk kjøpt både busskort, påfyll og ble dyttet bort til rett buss. Og PLUT-SE-LIG var jeg i byen! Der blåste det storm ut av en annen verden, omtrent sånn man bare ser bilder av fra andre land på Dagsrevyen, mens man sitter hjemme i stua og spiser brødskiver med leverpostei og nøkkelost. (Åh, leverpostei og nøkkelost…) Jeg fikk ringt til de jeg skulle møte, og etter noen anstrengende minutter ute i stormkastene, plukket de meg opp i en varm og god bil. Og så kjørte vi til syden!

Byen er så rar. På den ene siden av Table Mountain, fjellet midt i Cape Town, var himmelen sort og vinden fra helvete. På den andre siden, Camps Bay, var himmelen blå, og jeg kunne kle av meg det norske høstantrekket igjen. Vi tok noen øl, spiste lunsj og satt der og jugde i et par timer, før vi gikk videre. Jeg fikk se hvor de bodde, og etter noen timer kjørte de snille sjelene meg helt hjem til backpackerhjemmet igjen! Vi avtalte at jeg skulle komme på frokost hos dem på fredag igjen, så denne «rolige uka uten noen planer som helst» ser ut til å bli fylt opp med all verdens gøy allikevel! LOVE IT!

Ps. På stranden dere ser over blir alle sommerreklamene til Dressmann, Cubus, Kappahl etc spilt inn! Inside information!

Ah, I loved this day, made of coincidences and spontaneity! I was planning to just stay «at home», and write you some posts about my stay at Kwantu all day, because the wheather was really bad. But then my former colleague from the Norwegian Armed Forces suddenly invited me to Camps Bay – so I went there to see them instead! That was great. We had lunch, the sun came out and I really enjoyed my day thanks to them. I’m gonna have breakfast with them this Friday aswell! So my «week without any plans» is gonna be a full week afterall, that’s perfect! 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *