take me home

God kveld! Nå som jeg har kommet til et sted med bedre wifi, tenkte jeg å ta dere med tilbake til Kwantu, så dere får et bilde av hvor fantastisk fint jeg hadde det der. Jeg lengter allerede tilbake, to uker var bare ikke nok! La oss gå to uker tilbake for å se:

Skrevet i reisedagboken fra sengen på Kwantu, 24. SEPTEMBER 2012:
Herregud, for et sted! Det er så vakkert her at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg vil være overalt på en gang!

Og det mente jeg, virkelig. Det var et paradis!


Tented Camp. Hele dette utrolige huset hadde altså jeg og tre jenter helt for oss selv! Resten av de frivillige, pluss de som studerte for å bli rangere, bodde i et annet hus en liten gåtur unna. Vaskehjelpen vår, Philip, holdt Tented Camp skinnende rent hver eneste dag, tok seg av skittentøyet vårt og fyrte alltid opp i peisen før vi kom hjem fra jobb så vi kom hjem til en beroligende knitring og den deiligste høstlukten. Åh.


Stua vår! Her satt jeg og leste bøker ved peisen om kveldene, til minne om den norske høsten dere har der hjemme. Døren til venstre i bildet går inn til sovesalen.


Sovesalen med de tusen midlertidige hjem! Hele denne hadde vi for oss selv, det var så deilig!


Hver «luke» i sovesalen så sånn her ut, og hadde fire senger. Her sov jeg, nederst til venstre.


«Kjøkkenet» vårt, her kunne vi forsyne oss så mye vi ville med te og kaffe, og fylle kjøleskapet med hva enn vi ville.


St. Peters Church og det røde treet. Kwantu var som en liten landsby!


Struts i hagen 🙂


Smådyrsgården, springboken heter Peter. Han har verdens peneste øyne!


Stien mellom hotellet og møteplassen vår hver morgen.


Arbeidsantrekket, ligger klart for første dag på jobb!

Den får dere lese om neste gang dere kommer innom, for nå skal jeg plukke Z’er! Sov godt i natt, superhær. Og TAKK igjen, for stemmene deres på Norges mest elskede blogg! Jeg falt nesten av stolen da jeg så at dere allerede har gitt meg over 1300 – uten at jeg engang har mast! Dere makes it <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *