heartbreak ho(s)tel


foto_priv

Bare et bilde fra i går. Hogget ned australske trær midt (evt vest) i (Sør-)Afrika med en drapsmaskin av en machete-kniv. Jeg visste ikke engang at det bodde så mye sinne i meg, men plutselig tok jeg meg selv i å stå der og dælje løs som om den stakkars australeren var roten til alt ondt her i verden. Jeg har aldri opplevd noe så tilfredsstillende!

I dag forlot jeg Kwantu med verdens tyngste hjerte. Jeg har hatt de villeste dagene mine der, og dere kommer ikke til å tro meg engang når jeg forteller dere om det siste vi fikk gjøre før vi pakket sammen arbeidsutstyret for aller siste gang i går. HerreGUD! Å ta farvel med alt og alle i dag skar i hjertet mitt. Jeg klarte å holde masken da jeg forlot alle mine nære og kjære hjemme i Norge 19. september, men det var nok på grunn av all tiden jeg hadde hatt i forveien til å forberede meg på det (verste). Denne gangen kom avskjedene så brått på, og jeg strevde virkelig med å holde på tårene da jeg så de to herlige amerikanske damene jeg har jobbet med på Kwantu gå sin vei. Hun ene minnet meg SÅ om min egen mormor! Jeg elsket dem som min egen, lille Sør-Afrikanske midlertidige familie! Og jeg som trodde alle de bittersøte dimmefestene i militæret hadde herdet hjertet mitt mot triste avskjeder… Heartrape, dere! Slutt å kom så innpå meg.

Nå er jeg på hostellet i Port Elizabeth igjen, slik som sist helg, bor her med resten av Kwantu-familien min til flyet mitt videre går på mandag. Jeg la igjen en hel bærepose med klær på Kwantu, som jeg ba de ta med til skolejentene neste gang de besøker den lokale skolen for å gi de mat. Det føltes bare dumt å skulle bære alt det med meg videre, når det finnes mennesker her som trenger de mye mer enn meg. Håper bare så innmari at lærerne faktisk gir de til barna, og ikke beholder de selv. Man vet aldri med fattigdommen!

Just a picture from yesterday, chopping Australian trees in the African bush. That was my last day at Kwantu Game Reserve – SO SAD! I feel like I’ve left my whole, tiny (temporary) family back there! I had a hard time holding my tears back when I saw these two lovley American ladies leave us today. The rest of my Kwantu-family and I are staying in Port Elizabeth for the weekend, so I don’t have to experience another heartbreak – yet. Can’t wait to tell you what we’ve done during my 14 days at the Game Reserve! I just had the wildest time of my life! 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *