#21 lovecrime

Kjøttkverna er et konsept hvor dere kan skrive ut all frustrasjon, sinne og sorg over røde roser og hjerteknusere. Det er sykt deilig å sette ord på ting og få det ut av systemet, bare? Gjør det, gjør det, gjennomfør det: blogg@supermarie.net. Vær gjerne anonym, hvis det er bedre. Husk at du ikke er alene, og hvis ting er VIRKELIG ille kan jeg sikkert være kjæresten din jeg. Hjerte.

Jeg har gjort ganske mange fæle ting i livet, stjelt, ljugd og det som verre er. Jeg trodde at det verste var at jeg har rota med gutter som har dame, og gitt blanken i det.
Men likevel… På bursdagen til venninna mi, etter å ha fortalt til alle hvor et fint par hun og kjæresten er, at han virker som den perfekte fyren for henne. Da han, kjæresten til bestevenninna mi, kysset meg, klarte jeg ikke å rive meg løs. Han sa alle de rette tingene. For èn gangs skyld var det noen som sa at jeg var pen. Ikke søt, men pen. At jeg kan få hvem jeg enn vil ha. Verden sto stille i århundrer, mens det i virkeligheten bare var noen minutter, før jeg klarte å rive meg løs og forlate han.

Det ble som en besettelse… Jeg tenkte på det øyeblikket hele tiden, hver dag, i flere uker etter. Og på nyttårsaften, trakk jeg han med på et rom og kysset han som om jeg aldri hadde gått fra han den natta to måneder før.

Jeg er forelska. I en utro manipulerende drittsekk. Og bestevenninnen min aner ikke hva han og jeg har gjort… Jeg håper at han aldri forteller det, for jeg tør og vil ikke si det selv. Jeg vil ikke ødelegge for de, for det er lenge siden jeg har sett henne så lykkelig. Jeg vil ikke fortelle det, fordi da blir han sint på meg. Jeg vil at de skal gjøre det slutt. Jeg håper at de gjør det slutt, for da kan dette gli inn i skuffen «skjedde aldri».

Jeg har egentlig kassert opplevelsen allerede, men frykter at alt kommer for en dag. Bestevenninnen min er tross alt viktigere enn han…

Skrevet av anonym

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *