take nothing but photos, leave nothing but footprints

Hey! Mamma, facebook vil ikke, så du får livstegnet ditt her i stedet. Jeg har det (fortsatt) helt fantastisk! Men denne uken har virkelig ikke forholdt seg til normal tidsregning i det hele tatt… Det er ONSDAG allerede, og jeg aner ikke hvordan det skjedde! Nå har jeg bare to og en halv dag igjen på Kwantu, før jeg reiser videre. Det er jeg ikke klar for i det hele tatt, men det er vel prisen man må betale for å skulle kunne rekke rundt hele jorden på et halvt år.

I dag startet vi dagen med fencecleaning. Etter frokost skulle vi egentlig ut og jobbe i Garden, hvor vi river ned australske trær for å plante afrikanske i stedet. Dyrene i Afrika spiser nemlig ikke australske trær, de rasistene, og dessuten stjeler disse trærne altfor mye vann fra de firbeinte. Men da vi kom ut til Garden vi skulle jobbe i, så vi de ville elefantene luske rundt der – så da kunne vi ikke gjøre trearbeid allikevel. (Elefanten på bildet over er fra i går, med den menneskevante elefanten, de som går fritt her på reservatet er ville og livsfarlige) Vi skulle til å kjøre videre, men så streiket bilen. Så da måtte vi be om hjelp til å komme oss ut av villmarken, og tok en tur til løvene og tigerne i stedet. Og så fikk vi fri – så nå sitter jeg her!

…men ikke så mye lenger, for nå må jeg rekke lunsjen, før vi skal ut og jobbe med smådyrene. Håper dere har det fint, leserne mine! Takk for alle kommentarene dere legger igjen for tiden, kult at dere reiser med meg! Snakkes snart. Hjerte.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *